Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιόβετιτς, ο εκλεκτός!

Γιόβετιτς, ο εκλεκτός!
Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023 - 09:30

Μια «ανάσα» από την απόκτηση επιθετικού βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Στέφαν Γιόβετιτς και κάνουν τα πάντα ώστε να βρουν τον εκλεκτό και να προλάβουν να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα που ολοκληρώνεται τη απόψε (04/09).

Ο Χουλιάν Καράντσα ήταν ο πρώτος της λίστας για τους Πειραιώτες και τις τελευταίες ώρες έγινε μία μεγάλη προσπάθεια για να κλείσουν τον 23χρονο επιθετικό, ωστόσο το «όχι» Φιλαδέλφεια Γιούνιον έκανε την ομάδα να ψάξει αλλού.

Κάπως έτσι σε πρώτο πλάνο μπήκε η μεταγραφή του Στέφαν Γιόβετιτς ο οποίος ήταν ήδη θετικός στο ενδεχόμενο του Ολυμπιακού και οι Πειραιώτες δρομολόγησαν τη μεταγραφή μετά το «όχι» των Αμερικάνων. Μάλιστα ο 33χρονος Γιόβεβιτς με τη σπουδαία καριέρα πίσω του είναι πιθανό να είναι Ελλάδα ακόμα και τη Δευτέρα.

Ο Μαυροβούνιος Στέφαν Γιόβετιτς (διεθνής 68 φορές με 31 γκολ) έμεινε ελεύθερος από τη Χέρτα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φιορεντίνα, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη και Μονακό, πριν μετακομίσει στη Γερμανία για λογαριασμό της Χέρτα Βερολίνου, από την οποία και έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης