Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απομονωμένη η ΑΕΚ στη Super League, απόφαση-καταπέλτης για οικονομικό έλεγχο στην ΕΠΟ

Απομονωμένη η ΑΕΚ στη Super League, απόφαση-καταπέλτης για οικονομικό έλεγχο στην ΕΠΟ
Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023 - 17:27

Ούτε τα προσχήματα κράτησε η ΑΕΚ στο ΔΣ της Super League και οι υπόλοιπες ομάδες την πήραν χαμπάρι με αποτέλεσμα να την απομονώσουν. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν η μόνη που φώναζε για τον Κλάτεμπεργκ ο οποίος πριν έναν χρόνο προσελήφθη από την Λίγκα ως τεχνικός σύμβουλος και εκπαιδευτής διαιτησίας. Παράλληλα, έπεσε και σε τοίχο, καθώς ζητούσε διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο που όμως γίνεται. Η ΑΕΚ φώναζε για λόγους εντυπώσεων, όμως έχασε και σε αυτό τον τομέα! Δεν θυμάται ότι ο Κλάτενμπεργκ προσελήφθη πριν από έναν χρόνο στη Super League;

Επίσης, με ομόφωνη απόφαση, η Super League αποφάσισε να απαιτηθεί από την ΕΠΟ να διεξαχθεί οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος για τα ποσά που δίνει η ΕΠΟ για τις ανάγκες της, κάτι που η διοργανώτρια έχει δικαίωμα καθώς είναι από τους βασικούς χρηματοδότητες της ομοσπονδίας. Μπορεί η ΑΕΚ να ψήφισε «ναι», όμως είχε επιφυλάξεις.

Αναλυτικά η απόφαση της SL για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στην ΕΠΟ:

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να απαιτηθεί από την ΕΠΟ οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος από ανεξάρτητο οίκο για τα υπέρογκα ποσά που δίνει η Super League στην Ομοσπονδία. Η ΠΑΕ ΑΕΚ συμφώνησε με την εν λόγω απόφαση, υπό την αίρεση ότι θα συμφωνηθεί αντιστοίχως ομόφωνα να γίνει διαχειριστικός έλεγχος και στη Super League, κάτι που δεν έγινε δεκτό. Επιβεβαιώθηκε το δικαίωμα, βάσει καταστατικού, να προκαλέσει η ίδια έλεγχο στα οικονομικά του Συνεταιρισμού.

Διαβάστε επίσης