Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του Μπάτσκα Τοπόλα-Ολυμπιακός

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του Μπάτσκα Τοπόλα-Ολυμπιακός
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:36

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε: «Για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του UEFA Europa League απέναντι στην Bačka Topola, που θα διεξαχθεί στην «TSC ARENA» την Πέμπτη 5/10/2023 στις 18:45 (τοπική ώρα), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την Παρασκευή 29/9 (11:00 - 17:00 ή έως την εξάντλησή τους), από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 - Εμπορική Στοά), με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας των θυρών VVIP, VIP & 33 και ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Σερβία.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 22€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Oικογένεια! (photo)

Oικογένεια! (photo)

Οποίος δει πώς πανηγύριζαν οι παίκτες που βρίσκονταν στον πάγκο σε κάθε γκολ, καταλαβαίνει πόσο ενωμένος και πόσο ομάδα έχει γίνει (ξανά) ο φετινός Ολυμπιακός!