Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ελ Κααμπί στην κορυφαία ενδεκάδα Αφρικανών ποδοσφαιριστών!

Ο Ελ Κααμπί στην κορυφαία ενδεκάδα Αφρικανών ποδοσφαιριστών!
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023 - 23:39

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί «μπήκε» με... σπασμένα «φρένα» στη σεζόν 2023-24, πραγματοποιώντας εξαιρετικό ξεκίνημα στην καριέρα του στον Ολυμπιακό. Με τον Μαροκινό στράικερ να μετράει ήδη εννιά γκολ σε 12 ματς με τον Θρύλο, σε πρωτάθλημα και Europa League (πλέι οφ, φάση ομίλων).

Ο σέντερ φορ των «ερυθρόλευκων», μάλιστα, είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, με πέντε τέρματα, ενώ βρίσκεται και στην κορυφή των σκόρερ των ομίλων του Europa League, με δύο, μαζί με τους Ζοάο Πέδρο, Κούντους, Κρέτσι και Ομπαμεγιάνγκ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tv5monde.com, ο «killer» των Πειραιωτών είναι ένας εκ των κορυφαίων Αφρικανών επιθετικών. Με τη γαλλική ιστοσελίδα να συμπεριλαμβάνει τον άσο του Ολυμπιακού στην καλύτερη ενδεκάδα των Αφρικανών ποδοσφαιριστών της Ευρώπης, την τελευταία βδομάδα (26/9-3/10). Σπουδαία διάκριση για τον Ελ Κααμπί, οι επιδόσεις του οποίου με τον Θρύλο δεν περνούν απαρατήρητες στο εξωτερικό!

Η καλύτερη ενδεκάδα Αφρικανών ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα:

Τερματοφύλακας: Μορί Ντιαό (Σενεγάλη-Κλερμόν)

Αμυντικοί: Σεϊκ Ουμάρ Κονατέ (Μάλι-Κλερμόν), Γιουνίς Αμπντελχαμίντ (Μαρόκο-Ρεμς), Αλεξάντερ Τζικού (Γκάνα-Φενέρμπαχτσε), Μοχάμεντ Αμπνταλά (Κομόρες-Λωζάνη-Ουσί)

Μέσοι: Ιλιμάν Ντιαγέ (Σενεγάλη-Μαρσέιγ), Πατέ Σις (Σενεγάλη-Ράγιο Βαγιεκάνο), Μάρσαλ Μουνέτσι (Ζιμπάμπουε-Ρεμς), Λοϊκ Λαπουσέν (Μαδαγασκάρη-Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ)

Επιθετικοί: Αγιούμπ Ελ Κααμπί (Μαρόκο-Ολυμπιακός), Ακόρ Άνταμς (Νιγηρία-Μονπελιέ)

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης