Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ποντένσε ζει για το ποδόσφαιρο και… πεθαίνει στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό!

 Ο Ποντένσε ζει για το ποδόσφαιρο και… πεθαίνει στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023 - 11:18

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Η βραδιά στη Σερβία, ήταν κακή για τον Ολυμπιακό. Δεν πήγε το πράγμα όπως αναμενόταν, με την ομάδα να υποχρεώνεται, εντέλει, σε γκέλα και να χάνει δύο βαθμούς. Σε «δικό της» παιχνίδι, μάλιστα, αφού είχε καταφέρει να προηγηθεί με 2-0, χάρη σε γκολ των Μασούρα (ασίστ Ποντένσε) και Ποντένσε. Και αυτά τα δύο γκολ έφεραν τον Ολυμπιακό σε θέση ισχύος μεν, αλλά δεν αρκούσαν να του «κλειδώσουν» το ματς. Ωστόσο, πρέπει ο Θρύλος να κρατήσει ό,τι θετικό του έδωσε η νέα σπουδαία εμφάνιση του Ντανιέλ Ποντένσε στην ομάδα και να χτίσει επάνω σε αυτό.

Ο Πορτογάλος άσος είναι ένας παίκτης, ο οποίος έλειψε αρκετά από την ομάδα. Δημιουργικά, αλλά και εκτελεστικά, όπως φάνηκε χθες, μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα. Γκολ και ασίστ απόψε στέλνοντας πολλά μηνύματα για την συνέχεια. Πριν από μερικές μέρες έβαλε δύο γκολ στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. Τα δείγματα του είναι εντυπωσιακά και αν μη τι άλλο δείχνει τον λόγο που γύρισε και το πόσο αγαπάει τον Ολυμπιακό. Αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς θα διαγράψει την καλύτερη σεζόν της μέχρι στιγμής καριέρας του.

Τη φετινή χρονιά μετράει ήδη 4 γκολ και 3 ασίστ σε 6 μόλις παιχνίδια, στα οποία μάλιστα τις περισσότερες φορές δεν συμπλήρωσε 90λεπτο. Μόνο με την Κηφισιά ήταν 90λεπτος.

Τα νούμερα στην περίπτωση αυτή δεν έχουν τη μεγαλύτερη σημασία, καθώς η διάθεση του για ποδόσφαιρο επισκιάζει τα πάντα. Η ευκαιρία αυτή βέβαια του δόθηκε μέσα από τον Θρύλο και ο ίδιος το γνωρίζει και το εκτιμάει, κάτι που αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του με την πρώτη ευκαιρία δηλώνει ευγνώμων που φοράει και πάλι τα «ερυθρόλευκα» και ανήκει στην Οικογένεια του Ολυμπιακού.

Την ευκαιρία αυτή την αρπάζει κάθε μέρα και αποδεικνύει στους ανθρώπους του συλλόγου πως έκαναν πολύ καλά που του την έδωσαν!

Διαβάστε επίσης

Ο… «χασάπης» Μπαστιάν το έκανε ξανά!

Ο… «χασάπης» Μπαστιάν το έκανε ξανά!

Είναι μία κουβέντα το τι έκανε και δεν έκανε καλά ο Ολυμπιακός και ΜΙΑ ΑΛΛΗ κουβέντα το πως μια διαιτητική απόφαση των... πρωτοπαλίκαρων της UEFA του Θόδωρου Θεοδωρίδη, «άλλαξε» όλο το παιχνίδι.