Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάθηκε, μεγάλη ευκαιρία, προχωράει…

Χάθηκε, μεγάλη ευκαιρία, προχωράει…
Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023 - 10:05

Όπως δεν στάθηκε, για περισσότερο από όσο χρειαζόταν, στις νίκες, τις οποίες πέτυχε μέχρι στιγμής στη σεζόν, ο Ολυμπιακός, έτσι δεν θα σταθεί περισσότερο, από όσο χρειάζεται, σε αυτό το 2-2, με την Μπάτσκα Τόπολα. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, για σημαντικό διάστημα του αγώνα, όμως τη χάλασε μόνος του, με την απόδοσή του από το 60’ και μετά, επηρεασμένος, φυσικά, από την αποβολή (τραβηγμένη, ξαναλέμε) του Ντόη.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα αναλύσει (ήδη το κάνει) τι δεν πήγε καλά στη Σερβία και ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε αυτό το παιχνίδι, μέσα από τα χέρια του, ένα ματς, το οποίο κρατούσε. Δεν μπορεί, όμως, να σταθεί περισσότερο, από όσο πρέπει, σε αυτό. Ήδη από σήμερα, ο Ολυμπιακός βάζει πλώρη, για σκληρή δουλειά στη διακοπή των εθνικών ομάδω και πρέπει να γίνει ανάγνωση των σημειώσεων του Μαρτίνεθ, με τα λάθη που έγιναν στη Σερβία και ώστε να μην ξαναγίνουν στα επόμενα παιχνίδια.

Τόσο ο Ισπανός τεχνικός, όσο και οι ποδοσφαιριστές του, γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι δεν πήγε καλά, κόντρα στους Σέρβους και θα το διορθώσουν άμεσα. Είναι σημαντικό, τώρα, για τον Ολυμπιακό, να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο την ψυχολογία του και να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως πρέπει. Το ματς στην Μπάτσκα Τόπολα, ήταν μία καλή ευκαιρία, για κάτι πολύ θετικό. Χάθηκε, όμως και ο Ολυμπιακός οφείλει -άμεσα- να προχωρήσει.

Διαβάστε επίσης