Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Oι θέσεις ΑμεΑ στο Ναό

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Oι θέσεις ΑμεΑ στο Ναό
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 - 18:45

Ενημέρωση για τις θέσεις ΑμεΑ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκός (22/10, 19:30) παρέχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αναλυτικά: «Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει για τα εξής:

Για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Superleague απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή 22/10 και ώρα 19:30, τα Άτομα με Αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 20/10 και ώρες 11:00 – 12:00 έως την κάλυψη των θέσεων.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμεΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμεΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης».

Διαβάστε επίσης

Όταν ο Μαρέσκα έβαλε... μπουρλότο στο «Olimpico»

Όταν ο Μαρέσκα έβαλε... μπουρλότο στο «Olimpico»

Είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές για σημαντικά λάθη στο ματς Ρόμα-Μίλαν 1-2, στις 31/10/21, όπου έβγαλε δέκα κίτρινες και μια κόκκινη. Εξόργισε τον Μουρίνιο. Ανεπιθύμητος και στην Ιντερ.