Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρέτσος: «Δείξαμε πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ρέτσος: «Δείξαμε πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»
Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 - 18:15

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γουέστ Χαμ, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στον ΟΦΗ για τη Stoiximan Super League. Τη Δευτέρα (30/10) οι Πειραίωτες θα τα δώσουν όλα για να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους και να κάνουν ακόμα ένα βήμα μπροστά.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στην Cosmote TV για το παιχνίδι του Θρύλου με την ομάδα της Κρήτης, αλλά και για τη νίκη των «ερυθρόλευκων» απέναντι στους Λονδρέζους. Φυσικά, αναφέρθηκε και στον εξαιρετικό Τζάκσον Πορόσο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρέτσος

Για τη νίκη επί της Γουέστ Χαμ: «Ήταν μια εμφάνιση που σίγουρα την θέλαμε και εμείς αλλά την ήθελε και ο κόσμος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί κάναμε μια μεγάλη νίκη και για την συνέχεια της Ευρώπης. Μια νίκη που μας δίνει ελπίδες να συνεχίσουμε στην διοργάνωση και νομίζω πως τώρα το πιστεύουμε πιο πολύ πως μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα και στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό είναι πως δείξαμε πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες και ήταν σίγουρα μια πολύ ωραία νύχτα για όλους μας».

Για τον Πορόσο: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο για όλους μας και πιο πολύ για ένα παιδί που δεν είχε τόσο καλό αγωνιστικό ρυθμό όσο εμείς. Παρόλαυτα ανταποκρίθηκε άψογα και μας έβγαλε όλους ασπροπρόσωπους. Έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί βλέπουμε πως ανεξαρτήτως του αγωνιστικού ρυθμού όλα τα παιδιά και μπορούν να ανταπεξέλθουν. Εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα να τον βοηθήσω όσο περισσότερο μπορούσα και έξω από το γήπεδο τις προηγούμενες ημέρες αλλά και μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο δε νομίζω πως είχε να φοβηθεί κάτι. Έδειξε την προσωπικότητα του, μας βοήθησε πολύ ειδικά στα τελευταία 20 λεπτά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είδαμε αυτή την απόδοση».

Για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ: «Είναι το πρώτο πράγμα που επισημάναμε σήμερα το πρωί σε ένα μίτινγκ που κάναμε. Είπαμε πως ήταν μια πολύ ωραία βραδιά για όλους μας αλλά έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Δευτέρα. Κατά τη γνώμη μου παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της. Είναι πολύ δυνατοί και πολύ πιεστικοί. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού γιατί θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε αυτό το γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο μεγατόνων η απόφαση

Σκάνδαλο μεγατόνων η απόφαση

Η Αντιγόνη Σταμολέκα έκανε... κουρέλι τον κανονισμό και τιμώρησε τον Ολυμπιακό με μηδενισμό (0-3) για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αφαίρεση ενός βαθμού, ενώ επέβαλε και δυο αγωνιστικές χωρίς θεατές.