Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρτίνεθ έδωσε το σύνθημα: «Στόχος το τρία στα τρία, να κάνουμε αυτό που βλέπω στα ματς»

Ο Μαρτίνεθ έδωσε το σύνθημα: «Στόχος το τρία στα τρία, να κάνουμε αυτό που βλέπω στα ματς»
Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023 - 16:40

Όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού κατανοεί τη σημασία, την οποία αποκτά το ντέρμπι της Κυριακής. Απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Θρύλος μπορεί με νίκη να βάλει δύσκολα στους «εξυγιαντές» και να τους κόψει την… άνεση και να πάρει σημαντικό προβάδισμα στην κούρσα του πρωταθλήματος, αν και βέβαια είναι νωρίς, δεδομένο ότι υπάρχουν και τα play-offs, με την απόφαση για την τύχη του ντέρμπι με τον ΠΑΟ να εκκρεμεί.

Και σε αυτό το πλαίσιο, οι τελευταίες μια-δυο μέρες έχουν κυλήσει με την ομάδα να είναι σε… γκάζια. Σε τσίτα.

Ο Μαρτίνεθ δεν επιτρέπει χαλάρωση. Ειδικά σε αυτό το σημείο. Οι παίκτες το κατανοούν, αλλά όταν δεν ανταποκρίνονται πλήρως σε αυτά που θέλει, ο Ισπανός βάζει… γκάζια. Οι τελευταίες μια-δυο ημέρες στο Ρέντη είχαν αρκετή ένταση. Καλώς εννοούμενη ένταση.

«Συγχαρητήρια σε όλους για τη σπουδαία νίκη. Απόλαυσα κάθε στιγμή του αγώνα. Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια πριν τη διακοπή.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τη Γουέστ Χαμ και το ματς με τον Αστέρα. Στόχος μας είναι να νικήσουμε τρία παιχνίδια. Να τελειώσουμε καλά αυτό το πολύ δύσκολο κομμάτι της σεζόν. Να κάνουμε αυτό που βλέπω μέσα από τα παιχνίδια», ανέφερε συγκεκριμένα ο κόουτς.

Διαβάστε επίσης