Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έγγραφο-βόμβα του Ολυμπιακού: «Ο Χουάνκαρ κινούνταν και περπατούσε κανονικά στο νοσοκομείο»

Έγγραφο-βόμβα του Ολυμπιακού: «Ο Χουάνκαρ κινούνταν και περπατούσε κανονικά στο νοσοκομείο»
Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023 - 17:42

Ανοίγει ο δρόμος για τη δικαίωση του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης (σ.σ. ξεκίνησε στις 3.30 μ.μ. και συνεχίζεται) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βασίλης Δημακόπουλος παρουσίασε αναφορά νοσηλείας από το «Υγεία» για την αποκατάσταση της αλήθειας. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό «ο Χουάνκαρ κινούνταν και περπατούσε κανονικά στο νοσοκομείο».

Αρχικά, ο Δημακόπουλος επικεντρώθηκε σε κάποιες εξετάσεις που έκανε ο Χουάνκαρ στο νοσοκομείο, τόσο την πρώτη μέρα που παρέμεινε κλινήρης, όσο και τις επόμενες μέρες. Μετά επικεντρώθηκε σε έγγραφο από το νοσοκομείο «Υγεία» που αναφέρει ότι ο Χουάνκαρ δεν φαινόταν να έχει πρόβλημα.

Ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να αμφισβητήσει το έγγραφο και ο δικηγόρος του Ολυμπιακού ήταν καταπέλτης: «Η αναφορά νοσηλείας γίνεται από τους νοσηλευτές. Με ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία Πειραιά θα σας τα δώσουν επίσημα. Αν δεν χρειάζεται βοήθεια για να περπατήσει γιατί να μην γράψει. Αν δεν έχει ισορροπία γιατί να μην το γράψει. Δεν ήταν αυθαίρετοι οι νοσηλευτές. Ναι. το γράφουν νοσηλευτές αλλά αυτό αναιρεί την αξία της παρατήρησης.

Παράλληλα, τόνισε: «Να το καταγγείλετε ως πλαστό. Αυτά τα έχει η Αστυνομία και τα έχει από το Υγεία».

Επίσης, πρόσθεσε: «Σας φέρνουμε γνωμάτευση ιδιώτη ΩΡΛ. Το ακουόγραμμα του «Μητέρα» λέει ότι υπάρχει απώλεια 30 dm. 90 dm σημαίνει ότι δεν ακούς καθόλου. Η αξιολόγηση λέει ότι είναι αδιανόητο ένας με απώλεια ακοής στο 90 db σε 1-2 ώρες να πάει στο 30db που λέει το Μητέρα. Σημειώστε ότι ο γιατρός του αγώνα δεν βεβαίωσε αδυναμία του παίκτη να παίξει, ούτε διέταξε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Επομένως ο γιατρός δεν βεβαίωσε βλάβη που να αποκλείει τη συμμετοχή του. Ο διαιτητής όσα γράφει στην συμπληρωματική είναι εντελώς διαφορετικά από το φύλλο αγώνα και τέλος η διακομιδή δεν έγινε με απόφαση του γιατρού αλλά του παίκτη της και της ομάδας και τα αποδεικτικά μέσα, οι εξετάσεις δηλαδή δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη.

Η διακομιδή του ποδοσφαιριστή στο "Υγεία" δεν μπορεί να ληφθεί υπόψιν. Και θα πρέπει η διεξαγωγή του αγώνα και εκεί να κριθεί η τύχη του και ο καλύτερος να κερδίσει».

Διαβάστε επίσης

Αποκαλύψεις-φωτιά του Ολυμπιακού στην Εφέσεων: Από Δευτέρα η απόφαση

Αποκαλύψεις-φωτιά του Ολυμπιακού στην Εφέσεων: Από Δευτέρα η απόφαση

Ο Ολυμπιακός ξετίναξε το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης από την Σταμολέκα, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ο Χουάνκαρ περπατούσε στο νοσοκομείο. Ακόμη παρουσίασε και δεύτερο έγγραφο ότι η ακοή του παίκτη του Παναθηναϊκού δεν επηρεάστηκε, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει σωματική βλάβη.