Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρχηγός; «ΠΑΡΩΝ!»

Αρχηγός; «ΠΑΡΩΝ!»
Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023 - 13:34

Ο Κώστας Φορτούνης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στη νέα σεζόν και δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, στα 31 του χρόνια έχει πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας του Πειραιά και ηγείται των «ερυθρόλευκων». . Απ’ αυτόν ξεκινάει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να… πίνει νερό στ’ όνομά του.

Ο Φορτούνης έχει 8 ασίστ και 4 γκολ σε 15 συμμετοχές με τη φανέλα του Θρύλου, κάτι το οποίο δείχνει τη συμβολή του στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων», που μπορεί να έλειψε απ’ το ματς με τον ΟΦΗ, όμως ετοιμάζεται να αποτελέσει ξανά ένα απ’ τα βασικά «όπλα» του Μαρτίνεθ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τη νίκη.

Ο Μαρτίνεθ θα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένος γιατί διαθέτει τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο την ώρα του ματς όσο και πριν από αυτό, στην προετοιμασία της ομάδας.

Όλοι στον Ολυμπιακό ανυπομονούν για το ματς με τον ΠΑΟΚ, με τους ηγέτες του Θρύλου να πρέπει να βγουν μπροστά, για να οδηγήσουν την ομάδα με τη βοήθεια του κόσμου σε μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης