Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα η ΕΠΟ γελοιοποιήθηκε και μετά έκανε πίσω στο... ρουσφέτι στον ΠΑΟΚ

Πρώτα η ΕΠΟ γελοιοποιήθηκε και μετά έκανε πίσω στο... ρουσφέτι στον ΠΑΟΚ
Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023 - 13:51

Ο ΠΑΟΚ δεν πίστεψε τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αλλά την προπαγάνδα και πήγε να βάλει μπροστά την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, καθώς με ανακοίνωσή του ζήτησε να συγκληθεί. Όμως, έπεσε σε τοίχο από τη στιγμή που γνωμοδότησε το δευτεροβάθμιο όργανο της ομοσπονδίας, δικαιώνοντας τον Ολυμπιακό και τη Super League, με αποτέλεσμα και η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, στη σημερινή της (4/11) συνεδρίαση να αποφασίσει κατά πλειοψηφία ότι «δεν χρειάζεται να αποφανθεί επί του θέματος, αφού σχετικά έχουν ήδη εκφραστεί μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.». Στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία προσθέτει ότι «οι αποφάσεις που αφορούν σε διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές, εκτελούνται μετά την έκδοση της δευτεροβάθμιας απόφασης», καθώς υπάρχει ενδεχόμενο η ομάδα να αθωωθεί.

Βέβαια, η ΕΠΟ δεν αποφεύγει την αυτογελοιοποίησή της, καθώς στο τέλος της ανακοίνωσής της αναφέρει ότι «καλεί τη SL1 να εφαρμόζει σωστά τον κανονισμό αυτόν, αντίθετα με όσα έχει πράξει στο παρελθόν». Ποιοι το λένε αυτό; Αυτοί που συνεδρίασαν για να ερμηνεύσουν τον κανονισμό αλλά είδαν ότι κινδύνευαν με έκπτωση, αν έκαναν ρουσφέτι στον ΠΑΟΚ!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός που έβγαλε εισιτήρια για το ματς της Κυριακής (5/11) με τον ΠΑΟΚ και ήδη έγινε sold out.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. ως προς τη διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ με ή χωρίς θεατές.

Η Επιτροπή δέχτηκε κατά πλειοψηφία την εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με την οποία η Επιτροπή δεν χρειάζεται να αποφανθεί επί του θέματος, αφού σχετικά έχουν ήδη εκφραστεί μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Σύμφωνα δε με την παραπάνω εκτίμηση, οι αποφάσεις που αφορούν σε διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές, εκτελούνται μετά την έκδοση της δευτεροβάθμιας απόφασης, αφού στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί μια ομάδα να εκτίσει πρώτα την ποινή της και να αθωωθεί μετά, άρα η αθώωσή της να είναι άνευ σημασίας.

Η ΕΠΟ τέλος καλεί τη SL1 να εφαρμόζει σωστά τον κανονισμό αυτόν, αντίθετα με όσα έχει πράξει στο παρελθόν».

Διαβάστε επίσης

Αρχηγός; «ΠΑΡΩΝ!»

Αρχηγός; «ΠΑΡΩΝ!»

Ο Φορτούνης επιστρέφει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και απογειώνει ξανά την ομάδα!