Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «καυτός» Ποντένσε και το παρελθόν με τους μπακ του ΠΑΟΚ!

Ο «καυτός» Ποντένσε και το παρελθόν με τους μπακ του ΠΑΟΚ!
Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2023 - 16:11

Σε σούπερ φόρμα είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο πρώην winger της Γούλβς, ξέρει πολύ καλά τη σημασία του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και είναι αξιοσημείωτο πως στην πρώτη του «θητεία» στο μεγάλο λιμάνι είχε πετύχει ένα γκολ (έστω και στην ήττα στην Τούμπα με 3-1), ενώ είχε κερδίσει και πέναλτι στο εντός έδρας 1-1 με τους «ασπρόμαυρους» του Βορρά.

Ο 28χρονος άσος μάλιστα, έχει και το «ατού» πως θα βρει ως αντιπάλους στα άκρα της άμυνας, τους οποίους και γνωρίζει πολύ καλά και έχει δείξει πως τους «έχει» και μπορεί να τους ταλαιπωρήσει με τις ντρίπλες και την εκρηκτικότητα του. Συγκεκριμένα, ο Ίβηρας άσος, γνωρίζει πολύ καλά τον Τόμας Κετζιόρα, με τον οποίο μπορεί να μην έχει παίξει αντίπαλος σε Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ, αλλά όταν ήταν στον Πειραιά, τον βρήκε απέναντι του στα διπλά ματς με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου, για το Γιουρόπα Λιγκ. Τέθηκαν αντιμέτωποι για 170 λεπτά και έδωσαν πολλές «μάχες», με τους Ουκρανούς του Πολωνού μπακ να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, στα… σημεία. Σε ό,τι αφορά τον… επόμενο στη λίστα, πρόκειται για τον Ράφα Σοάρες. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ «γνωρίζεται» πολύ καλά με τον Ποντένσε και μάλιστα από τα… ξεκινήματα της καριέρας τους!

Έχουν τεθεί αντίπαλοι στο γήπεδο σε 216΄ και μάλιστα με διαφορετικές φανέλες. Ο Ντανιέλ «μετράει» δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα και ήταν αντίπαλοι σε παιχνίδια Πόρτο Β΄ με Σπόρτινγκ Β τις σεζόν 2014/15 και 2015/16, ενώ ο μπακ του ΠΑΟΚ παίζοντας για την Ρίο Άβε, έδωσε «μάχες» με τον άσο του Ολυμπιακού που φορούσε τα χρώματα της Μορειρένσε και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τη σεζόν 2016-17.

Διαβάστε επίσης

Θα γίνει της κατασκοπείας!

Θα γίνει της κατασκοπείας!

Πληθώρα «κατασκόπων» από ομάδες του εξωτερικού, αναμένεται να δώσουν το βράδυ το παρών, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.