Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πρώτη φορά χωρίς Μαντί και τα πλάνα του Μαρτίνεθ

Η πρώτη φορά χωρίς Μαντί και τα πλάνα του Μαρτίνεθ
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 - 12:11

Το παιχνίδι στην Τρίπολη αποτελεί άλλο ένα μικρό διαγώνισμα για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού στο κυνήγι του τίτλου. Απόψε οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στην Τρίπολη έχοντας την κόπωση του αγώνα και του ταξιδιού στην Αγγλία, ενώ είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν απουσίες κι αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει έναν δύσκολο γρίφο να λύσει. Για πρώτη φορά φέτος δεν θα είναι διαθέσιμος ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει σε αυτό το ματς την ποινή της μιας αγωνιστικής από τις τρεις κίτρινες κάρτες. Ο Αφρικανός άσος ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια, τραβώντας το… κουπί από την αρχή της σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να καλύψει το κενό του, με τους Αλεξανδρόπουλο και Καρβάλιο να είναι υποψήφιοι για να πάρουν θέση δίπλα στον Έσε.

Από εκεί και πέρα, η πιθανή ενδεκάδα είναι Πασχαλάκης κάτω από τα γκολποστ, , Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη και Ορτέγκα η τετράδα στην άμυνα. Ο Εσε δεδομένος στον άξονα και αναμένουμε τον παρτενέρ του. Ο Ελ Κααμπί είναι φαβορί για την κορυφή της επίθεσης, σίγουρος ο Μασούρας στο 4-4-2 και παίζονται δύο θέσεις. Αν θα πάει ξανά σε Φορτούνη, Ποντένσε ή έναν απ’ τους δύο με τους Σκάρπα και Σολμπάκεν να έχουν σοβαρή υποψηφιότητα.

Διαβάστε επίσης