Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έντεκα στο γήπεδο, πολλοί περισσότεροι στην εξέδρα

Έντεκα στο γήπεδο, πολλοί περισσότεροι στην εξέδρα
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 - 10:33

Πάμπολλοι είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι μεμονωμένα αναμένεται να δώσουν το παρών στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για να παρακολουθήσουν την αποψινή αναμέτρηση, ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον Αστέρα Τρίπολης! Ο Ολυμπιακός δίνει μία σημαντική «μάχη», σε μία δύσκολη έδρα, για το πρωτάθλημα και σε αυτή του την προσπάθεια, δεν θα είναι μόνος! Κάθε άλλο!

Παραδοσιακά το γήπεδο του Αστέρα, όταν επιτρέπονται μεμονωμένες ή οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών του Θρύλου, κοκκινίζει. Το ένα πέταλο, γεμίζει, συνήθως και έτσι οπαδοί τον Πειραιωτών μπαίνουν και στο ένα άκρο της κεντρικής εξέδρας.

Οι παίκτες του Μαρτίνεθ δεν θα είναι μόνοι τους, απόψε. Οι φίλοι του Ολυμπιακού, από τις γύρω περιοχές, αλλά και από την Αθήνα (μιας και είναι κοντινή απόσταση) αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο, για να στηρίξουν την προσπάθειά τους, ώστε να έρθει το διπλό.

Ο Θρύλος, λοιπόν, απόψε θα παίξει με 11 παίκτες στο γήπεδο και πολλούς περισσότερους στην εξέδρα, να φωνάζουν δυνατά «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

Διαβάστε επίσης