Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όπου πας εσύ, θα ‘μαι πάντα εγώ...

Όπου πας εσύ, θα ‘μαι πάντα εγώ...
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 - 19:55

Ο κόσμος του Θρύλου είναι παντού και πάντα στο πλευρό της ομάδας – όταν τους το επιτρέπουν φυσικά – και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Οι οργανωμένοι του Θρύλου τραγουδούν «όπου πας εσύ, θα’μαι πάντα εγώ…» και αυτό θα το αποδείξουν και στην Φράιμπουργκ, όπου αναμένεται να βρεθούν στην Γερμανία πάνω από 3.000 για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε ο λαός του Ολυμπιακού έχει δώσει το «παρών» στα ματς με Γκενκ, Τσουκαρίτσκι, Μπάτσκα Τόπολα, Γουέστ Χαμ και τώρα θα είναι και με τη Φράιμπουργκ.

Μάλιστα, οι ΓΑΥΡΟΙ λίγες μέρες μετά αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών και στην Βόλο για το ματς πρωταθλήματος. εκεί όπου θα γίνει μία νέα μετάβαση των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά. Όπως άλλωστε είχε γίνει και πέρσι, κάτι παρόμοιο αναμένεται να γίνει και φέτος.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» συνεχίζουν να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναγνωρίζει την τεράστια προσπάθεια που γίνεται, βλέπει την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα και ανυπομονεί για τη συνέχεια.

Η τεράστια αυτή στήριξη του λαού του Θρύλου, προς την ομάδα αποτελεί και την καλύτερη απάντηση προς όλους εκείνους που έσπευσαν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης