Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Eπιστρέφει με Φράιμπουργκ ο Ρέτσος!

Eπιστρέφει με Φράιμπουργκ ο Ρέτσος!
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 - 20:40

Στην Γερμανία και το Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός θα ψάξει μια μεγάλη νίκη την Πέμπτη. Με τον Μαρτίνεθ να καταστρώνει την… νίκη.

Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως έχει αποφασίσει πως θα παίξει ο Ολυμπιακός στη Γερμανία περιμένοντας προφανώς και τις προπονήσεις που μεσολαβούν για το φιξάρει.

Με τον Παναγιώτη Ρέτσο ν’ είναι στο βασικό του πλάνο καθώς θα επιστρέψει στη δράση, μετά την απουσία στο ματς με τον Παναιτωλικό όπου εξέτισε και την ποινή του και θα βρεθεί στο πλευρό του Ντόη στο κέντρο της άμυνας.

Πάντως, μην ξεχνάμε πως για εναλλακτική λύση για την συγκεκριμένη θέση υπάρχει και ο Βιθέντε Ιμπόρα. Η τοποθέτηση του Ισπανού χαφ στο ματς με τον Παναιτωλικό ως στόπερ δείχνει να είναι μία σκέψη και για τα επόμενα παιχνίδια. Μην ξεχνάμε πώς οι Φρέιρε και Πορόζο παραμένουν εκτός.

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Στην Γερμανία, η Φράιμπουργκ, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ντάρμσταντ. Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ νίκησε την Οσασούνα με 3-1. Στην Αγγλία, η Μπράιτον νίκησε την Νότιγχαμ εκτός έδρας 3-1 και στη Γερμανία η Αιντραχτ έχασε στην έδρα της από την Στουτγκάρδη 2-1.