Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πολύτιμη νίκη και η δύσκολη διαδρομή του Ολυμπιακού!

Η πολύτιμη νίκη και η δύσκολη διαδρομή του Ολυμπιακού!
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 - 22:13

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε και το εμπόδιο του Παναιτωλικού κόντρα στον οποίο ο Κώστας Φορτούνης έδειξε για ποιο λόγο είναι ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Από αυτόν τον παίκτη και γενικά όλο τον Ολυμπιακό φαγώθηκαν 4 βαθμοί με τα όσα έκανε ο Χουάνκαρ και ο Παναθηναϊκός. Αλλά υπάρχει και το CAS, ενώ και η πορεία του τίτλου έχει δρόμο ακόμα.

Από εκεί και πέρα, ο Θρύλος δεν έθελξε με την απόδοση του κόντρα στον Παναιτωλικό. Δεν έβγαλε μάτια που λένε. Δείχνει πως ακόμα δεν έχει βγει η δουλειά που γίνεται στο Ρέντη. Υπάρχουν και τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που έχουν βγει και καθυστερούν την πρόοδο. Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω το ματς με τον Παναιτωλικό και συνεχίζει με στόχο την επιστροφή στην κορυφή.

Ωστόσο, η διαδρομή του Ολυμπιακού θα είναι δύσκολη, ειδικά, μέχρι το τέλος του 2023 με παιχνίδια-παγίδες και ειδικών αποστολών. Βόλος, Πανσερραϊκός, Περιστέρι, Λαμία, θα δούμε τι θα γίνει με το Κύπελλο και αν θα γίνει πριν το τέλος του έτους. Επίσης, δεν πρέπει να παραληφθούν και τα κρίσιμα ματς στην Ευρώπη με Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα.

Ο Μαρτίνεθ πρέπει να βρει λύσεις και να επαναφέρει την ομάδα του. Το μυαλό κόντρα στους Αγρινιώτες δεν ήταν όπως πρέπει, κέρδισε πράγματα από τους παίκτες του, αλλά η συνέχεια θα είναι ζόρικη. Για να δούμε, που μπορεί να φτάσει…

Διαβάστε επίσης