Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γι' αυτό έστησαν και έκλεψαν τον Ολυμπιακό!

Γι' αυτό έστησαν και έκλεψαν τον Ολυμπιακό!
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 - 22:46

Έπεσαν οι… μάσκες για το τσίρκο του Παναθηναϊκού! Ο «ψευτοπρωτοπόρος» του φετινού πρωταθλήματος, δέχτηκε ηχηρή «σφαλιάρα» από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη είναι ταυτόχρονα 1ος αλλά και 4ος στους δύο βαθμολογικούς πίνακες της Super League.

Πιο συγκεκριμένα, είναι πρώτος γιατί με τη νίκη του στα χαρτιά επί του Ολυμπιακού εμφανίζεται να έχει 28 βαθμούς και τον Θρύλο στο -1.

Από την άλλη, η βαθμολογία χωρίς το θέατρο Χουανκάρ με κροτίδα που είναι η πραγματική είναι:

Ολυμπιακός 28 (11 ματς)

ΑΕΚ 27 (12 ματς)

ΠΑΟΚ 26 (12 ματς)

Παναθηναϊκός 25 (11 ματς)

Υπάρχει σοβαρός λόγος γιατί έστησαν και έκλεψαν τον Ολυμπιακό με την περίφημη αυτή ιστορία του ντέρμπι των αιωνίων, καθώς, αν επικρατούσε δικαιοσύνη, ο Θρύλος ήσουν +4 από ΑΕΚ, +5 από ΠΑΟΚ, +6 από Παναθηναϊκό και θα έβαζε γερές βάσεις για το 48ο.

Για να το αναλύσουμε περισσότερο, λοιπόν, βγάζοντας τους «κλεμμένους» βαθμούς του ΠΑΟ, ελέω της σκανδαλώδης απόφασης προσθέτοντας στον Θρύλο τους 4 κλεμμένους, στο ντέρμπι «αιωνίων» μονάχα, αποκαθίσταται η τάξη… Και η πραγματικότητα.

Όχι η πραγματικότητα α λα… Λουτσέσκου. «Για μένα» και τέτοια… Όχι. Η κανονική. Αυτή που είδε και ξέρει ΟΛΗ η Ελλάδα. Ότι και στο ένα ντέρμπι ΚΑΙ στο άλλο, υπήρξε πασιφανής και πεντακάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και βαθμοί οι οποίοι εκλάπησαν, από τον Ολυμπιακό…

Διαβάστε επίσης