Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την... άκουσε μέχρι και ο Χουανκάρ!

Την... άκουσε μέχρι και ο Χουανκάρ!
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 - 22:29

Την… άκουσε μέχρι και ο Χουανκάρ με την ήττα του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη. Το τσίρκο του Γιοβάνοβιτς έχασε μόνο 2-0, πολύ απλά γιατί αυτή τη φορά έμεινε ως το τέλος. Το… θύμα στο Καραϊσκάκη, με καριέρα στο θέατρο, έμεινε εκτός 20άδας και το ποδόσφαιρο τιμωρεί.

Οι «πράσινοι» παραμένουν πρώτοι στα χαρτιά, αλλά άπαντες κατάλαβαν ότι είναι ομάδα της πλάκας και πως έκλεψαν τον Ολυμπιακό με την ιστορία που έστησαν μαζί με το «Υγεία».

Με τη Ρεν ήταν στην αρχή του αγώνα, με τον Αρη προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μπρινιόλι «κρέμασε» την ομάδα του στο 43ο λεπτό και ο Άρης βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Και στο δεύτερο ημίχρονο μετά από ωραία κάθετη πάσα, ο Μορόν έκανε το σουτ και ο Μπρινιόλι έδιωξε. Ο Μενέντεθ πήρε το ριμπάουντ, έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας του Ιταλού γκολκίπερ για το 2-0.

Ο Άρης είχε το μομέντουμ, είχε τα δύο γκολ διαφορά, είχε την ψυχολογία, είχε όλα τα στοιχεία για να φτάσει στην τελική επικράτηση ρίχνοντας στο… καναβάτσο τους «ψευτοπρωταθλητές» που δεν κατάφεραν να... φύγουν, ώστε να πάρουν το ματς στα χαρτιά.

Διαβάστε επίσης