Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρέλα για τον Θρύλο! Οπαδός του Ολυμπιακού έφτιαξε το Ναό σε μινιατούρα! (photos)

Τρέλα για τον Θρύλο! Οπαδός του Ολυμπιακού έφτιαξε το Ναό σε μινιατούρα! (photos)
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 - 11:37

Ποιος είναι ο λόγος για να ζω χωρίς τον Ολυμπιακό... Είναι πάθος. Ιερό πάθος. Η μεγάλη μας αγάπη. Τεράστια. Ανυπέρβλητη. Η αγάπη εκείνη που θα σε κάνει να θες να πας στο γήπεδο και να στηρίξεις. Είτε παίζει καλά, είτε όχι.

Tον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εντυπωσιακές εικόνες από την μινιατούρα του γηπέδου «Καραϊσκάκης» που δημιούργησε ο Νίκος Μάρος.

Όπως αναφέρει ο ίδιος μέσω social media, χρειάστηκε τέσσερα χρόνια αλλά κατάφερε να δημιουργήσει στο τέλος τη δική του μινιατούρα για το γήπεδο της ομάδας του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως δεν στάθηκε μόνο στην δημιουργία του γηπέδου αλλά προσπάθησε να αποτυπώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τον σταθμό του τρένου στο Φάληρο.

Και ειδικά σε ότι αφορά στο γήπεδο του Ολυμπιακού, το Καραϊσκάκη (στο πώς το έχει αποτυπώσει), που έτσι και αλλιώς είναι από τα ωραιότερα και πιο ποδοσφαιρικά γήπεδα που υπάρχουν. Το γήπεδο αυτό ως μινιατούρα το έφτιαξε λόγω της μεγάλης του αγάπης για τον Ολυμπιακό (ήταν κάτι σαν παιδικό όνειρό του) ενώ αρκετοί χρήστες των social media τον επαίνεσαν για τη δουλειά του και του πρότειναν να κάνει κάτι ανάλογο και με το προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών, το προπονητήριο στον Ρέντη.

Συντελεστές της προσπάθειάς του ήταν ο Γιάννης Στεργιόπουλος και ο καλλιτέχνης Δημήτρης (Painted Jimmys 'Subbuteo fans model), όπως ανέφερε ο ίδιος.

Φοβερό!

Δείτε:

Διαβάστε επίσης