Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα τα «μάτια» πάνω στον Μαντί!

Όλα τα «μάτια» πάνω στον Μαντί!
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 - 15:44

Ο Ολυμπιακός έχει μπει για τα καλά σε mood Φράιμπουργκ, με φόντο και στόχο τη νίκη. Ο Θρύλος θέλει να νικήσει στη Γερμανία την Φράιμπουργκ και δεν το κρύβει. Θέλοντας να κάνει αυτό που δεν κατάφερε πέρσι στο παρά ένα, όταν και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90+3’ και αποκλείστηκε από την Ευρώπη.

Ένας από τους παίκτες-κλειδιά του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ο Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα επέστρεψε πιο καλύτερος από ποτέ από την Ρόμα και καθιερώθηκε ξανά στη συνείδηση όλων των ΓΑΥΡΩΝ, ως έναν ποδοσφαιριστής κομβικό, για την εικόνα του Θρύλου μέσα στο γήπεδο…

Ο Μαντί έγινε ένα από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας του Ολυμπιακού, όμως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και από τον Γενάρη θα έχει δικαίωμα να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει.

Για αυτό τον λόγο, στις εξέδρες του γηπέδου της Φράιμπουργκ, «Europa Park», θα βρίσκεται αύριο άνθρωπος της Φενέρ για να τσεκάρει τον Μαντί Καμαρά. Δεν είναι η πρώτη φορά που η τουρκική ομάδα θα πάρει στο… κατόπι τον 26χρονο διεθνή μέσο από τη Γουινέα που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης