Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χειρουργείο» Σουηδίας-Ολλανδίας υπέρ της ΑΕΚ

«Χειρουργείο» Σουηδίας-Ολλανδίας υπέρ της ΑΕΚ
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023 - 23:45

*UPDATE

Έβγαλε μάτια το πέναλτι του Γκατσίνοβιτς στον Οντουμπάτζο του Αρη στο 7’ του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία ηττήθηκε 1-0 από την ΑΕΚ. Όμως, τόσο ο Σουηδός Αλ Χακίμ δεν σφύριξε κάτι, ενώ δεν υπήρξε παρέμβαση από τον VAR Φαν Μπέκελ από την Ολλανδία. Κανονικά έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι και να αποβληθεί ο Γκατσίνοβιτς.

Η συγκεκριμένη φάση είναι παρόμοια με το πέναλτι που καταλόγισαν Παπαπέτρου, Γκορτσίλας στο 16’ του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός 2-2, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Ρέτσος για το μαρκάρισμα στον Γκαρσία. Αρχικά, ο Παπαπέτρου δεν σφύριξε κάτι, όμως άλλαξε απόφαση μετά από την κλήση του Γκορτσίλα και ανασκόπηση της φάσης.

Αλλα μέτρα και άλλα σταθμά στον Ολυμπιακό και άλλα στην ΑΕΚ. Πάντως, στην περίπτωση του αγώνα Βόλου-Ολυμπιακού 2-2 οι Παπαπέτρου, Γκορτσίλας δεν είδαν το επιθετικό φάουλ του Γκαρσία σε βάρος του Ρέτσου που προηγήθηκε της πτώσης του παίκτη του Βόλου.

Διαβάστε επίσης

Ημέρα Καρβαλιάλ στο Λιμάνι!

Ημέρα Καρβαλιάλ στο Λιμάνι!

Ο Πορτογάλος αναμένεται σήμερα να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό και να σηκώσει «μανίκια» ενόψει του σχεδιασμού της επόμενης ημέρας…