Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μηνύει τους διαιτητές του ΠΑΟΚ-Βόλος ο Μπέος

Μηνύει τους διαιτητές του ΠΑΟΚ-Βόλος ο Μπέος
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023 - 14:18

Οργισμένοι είναι οι άνθρωποι του Βόλου, μετά την τραγική απόφαση του διαιτητή Ευαγγέλου να ακυρώσει κανονικότατο γκολ του Μωραΐτη, απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα, ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και τόνισε ότι υποψιάζεται παράνομο στοιχηματισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε πως έχει δώσει εντολή να υποβληθεί μήνυση στους διαιτητές.

"Κανείς δεν κάνει τη δουλειά του, πρώτα οι παράγοντες, οι αστυνομικοί και οι πολιτικοί. Στη δικαιοσύνη κανένας δεν κάνει τη δουλειά του, ας με φωνάξει ο Μητσοτάκης σε 15 ημέρες θα καθαρίσω το ποδόσφαιρο, πείτε μου τι δουλειά έχουν οι αλήτες στα γήπεδα με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να τρέμουν. Τέλος, να μπει λουκέτο. Οταν είχε έρθει ο Μητσοτάκης για τις καταστροφές στη Θεσσαλία, είχα ζητήσει από τον Μητσοτάκη να μην αναβάλει τις εκλογές και να κριθώ από τον κόσμο ενώ υπάρχουν όλες αυτές οι δυσκολίες. Γεμίσαμε κινήματα και συνδικαλισμό στην Ελλάδα".

Για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, στο ματς του Βόλου με τον Ολυμπιακό: "Αυτό που έζησα στο Πανθεσσαλικό είχα καιρό να το ζήσω, τελείωσα εγώ μετά από αυτό. Αυτό το ποδόσφαιρο σας το χαρίζω".

Για τον τραυματισμό του αστυνομικού έξω από τον Ρέντη στο πλαίσιο του αγωνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το League Cup βόλεϊ ανδρών: "Εύχομαι τα καλύτερα, αυτή η ευαισθητοποίηση δεν πρέπει να υπάρχει επειδή είναι αστυνομικός πρέπει να γίνεται για όλους. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται, ντροπή".

Για τη διαιτησία στο ΠΑΟΚ - Βόλος και το ακυρωθέν γκολ του Μωραϊτη: "Διαιτητική αλητεία που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας οι ισχυροί και όλοι οι άλλοι να πάνε να... Ηταν ένα παιχνίδι χαρά του ποδοσφαίρου, άσε το να παιχθεί, είναι υγεία να κερδίζει και ο αδύνατος, δεν θέλει το ποδόσφαιρο να κερδίζουν μόνο οι ισχυροί. Εχω δώσει εντολή να υποβάλλουν μήνυση στους διαιτητές. Υποψιαζόμαστε παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα, αυτή είναι δουλειά της δικαιοσύνης να το διερευνήσει, πως τα έπαιξαν, που τα έπαιξαν, αν βγήκε όπως λένε 1/1. Δεν είναι δουλειά μου να πω τι έγινε, αλλά της δικαιοσύνης να κάνει επιτέλους τη δουλειά της και να μας πει αν κάποιος έπαιξε το παιχνίδι και να υπάρχει συμμετοχή των διαιτητών με τη συμπεριφορά τους".

Για τους ρέφερι Ευαγγέλου και Περράκη: "Πως το είδαμε όλοι και δεν το είδαν αυτοί; Ευαγγέλου και Περράκης στην άκρη, να έρθουν νέοι χωρίς εξαρτήσεις. Σύσσωμοι όλοι στην Τούμπα έλεγαν κανονικό γκολ είναι δήμαρχε. Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Φάνηκε να υπάρχει δόλος και σκοπιμότητα, φαίνεται να υπάρχει συντονισμός και να είναι μιλημένοι. Αυτός είναι ο λόγος που έρχονται ξένοι διαιτητές".

Διαβάστε επίσης