Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «θέλω» του Κάρλος Καρβαλιάλ για τον Ολυμπιακό του!

Το «θέλω» του Κάρλος Καρβαλιάλ για τον Ολυμπιακό του!
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023 - 19:55

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία ανασύνταξης από τον Κάρλος Καρβαλιάλ κι έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα συμβαίνουν στον Ρέντη.

Η δουλειά στην τακτική είναι στο φουλ και συνέχεια ο Κάρλος Καρβαλιάλ προσθέτει νέα πράγματα. Όλα αυτά με στόχο να μπορέσει ο Ολυμπιακός να… δέσει περισσότερο και να παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα.

Tα πρώτα δείγματα γραφής και το ντεμπούτο του Πορτογάλου απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, με τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού να κερδίζει λίγες παραπάνω μέρες μετά την οριστική αναβολή της 14ης αγωνιστικής, που θα έφερνε την ομάδα στις Σέρρες.

Απέναντι στους Σέρβους στο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς θα πάρει το… βάπτισμα του πυρός στον πάγκο του Ολυμπιακού Ένα ματς, το οποίο όπως αναλύσαμε νωρίτερα, δίνει στον Καρβαλιάλ τη δυνατότητα να παρουσιάσει έναν Ολυμπιακό με νέο «αέρα», στο γήπεδο. Και από τις πρώτες στιγμές του, στο Ρέντη, ο Πορτογάλος προπονητής εξέφρασε στους ποδοσφαιριστές του αυτά που θέλει να δει να κάνουν, επάνω στο χορτάρι. Να δει να παρουσιάζουν, στο γήπεδο, έχοντας πρώτα δουλέψει επάνω σε αυτά, στην προπόνηση. Στο Ρέντη. Και από εκεί αρχίζουν όλα.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα δώσει πιο ξεκάθαρους ρόλους και το ζητούμενο είναι να κινείται όλη η ομάδα μαζί, σαν καλά δουλεμένη ορχήστρα. Να γίνει πιο σφιχτή, να αποκτήσει αυτοματισμούς και να μην υπάρχουν παίκτες που δεν συμμετέχουν σε άμυνα αλλά και επίθεση. Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν σαφής. Και πλέον είναι στο χέρι του, να αρχίσει να δουλεύει στην πράξη, όλα όσα θέλει στη σκέψη.

Το ποιοι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν το βασικό πλάνο του, θα φανεί. Θα το δείξουν οι ίδιοι. Σύντομα θα σας αναλύσουμε τις δοκιμές του Πορτογάλου στο Ρέντη. Θα σας αναλύσουμε τι δοκίμασε και τι σκέφτεται, για την ομάδα του. Στο χέρι των παικτών είναι να ανταποκριθούν και να κάνουν αυτό που τους ζητεί. Και να δείξουν ξανά ότι ο Ολυμπιακός είναι… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Διαβάστε επίσης