Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πεπ, να η ευκαιρία σου!

Πεπ, να η ευκαιρία σου!
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 - 11:19

Πολύ δύσκολη είναι η τελευταία αποστολή του Ολυμπιακού για το 2023. Η ομάδα του Πειραιά δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο με στόχο το «διπλό», έχοντας αρκετές απουσίες.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, γνώριζε ότι δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Κώστα Φορτούνη, αλλά από την Τετάρτη (20/12) του προέκυψε νέο πρόβλημα που έχει να κάνει με τον Μαντί Καμαρά.

Το θέμα του Πορτογάλου τεχνικού είναι πως θα καλύψει το κενό του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος φέτος έχει αποδειχτεί καθοριστικός για τον Ολυμπιακό. Ο επικρατέστερος που αναμένεται να μπει στα… παπούτσια του Φορτούνη είναι ο Πεπ Μπιέλ.

Ο Ισπανός άσος έχει ενεργοποιηθεί με τον Καρβαλιάλ, μπήκε αλλαγή τόσο στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα την προηγούμενη Πέμπτη, όσο και με τον Πανσερραϊκό τη Δευτέρα και απόψε έχει άλλη μια ευκαιρία να φωνάξει ότι «είμαι και εγώ εδώ».

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, είτε παίζοντας στα άκρα, είτε παίζοντας πίσω από τον επιθετικό, έχει δείξει τις… απειλητικές του διαθέσεις και μπορεί να έχει σημειώσει μόλις δύο τέρματα ως τώρα, ωστόσο θα μπορούσε να αυξήσει τον αριθμό αυτό στη συνέχεια, αν είναι πιο προσεκτικός και τυχερός στα «τελειώματα» του.

Ο ίδιος ο παίκτης παράλληλα δείχνει ζεστός για περισσότερα. Καθώς δείχνει να διψά για ευκαιρία. Την οποία αναμένεται να λάβει άμεσα και στο χέρι του είναι πλέον το τι θα καταφέρει.

Διαβάστε επίσης