Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάτι του χρωστάμε του Ατρόμητου....

Κάτι του χρωστάμε του Ατρόμητου....
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 - 13:50

Τον Aτρόμητο στο Περιστέρι αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (21/12, LIVE στις 20:30 στο gavros.gr) ο Ολυμπιακός για την 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ωστόσο έχουν προετοιμαστεί πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

Ένα τρίποντο το οποίο θα διατηρήσει τον Θρύλο μία ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 1, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται...

Οι Πειραιώτες ξέρουν πολύ καλά τι μπορεί να συναντήσουν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, είναι προετοιμασμένοι να υπερνικήσουν κάθε εμπόδιο, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

Κόντρα στον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός, λοιπόν, απόψε, απέναντι στον οποίο έχει... προηγούμενα από το περσινό ματς στο Περιστέρι.

Κάτι του... χρωστάει ο Ολυμπιακός του Ατρόμητου και θέλει να του το δώσει τώρα μέσα στο σπίτι του. Θυμίζουμε ότι, έχει μείνει στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Γκολ ο Μπακαμπού (54’) ισοφάριση άμεσα (64’ Φριντζόνσον), όπου ήταν οφσάιντ κιολάς και δυστοκία επιθετικά.

Απόψε πάνε αποφασισμένοι και υποψιασμένοι στο Περιστέρι, οι Πειραιώτες, ώστε να πάρουν τη νίκη και να κλείσουν με θετικό πρόσημο το 2023.

Διαβάστε επίσης

Πεπ, να η ευκαιρία σου!

Πεπ, να η ευκαιρία σου!

O Iσπανός άσος έχει την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει και να πάρει αυτό που του αξίζει.