Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «παζλ» του Καρβάλιαλ για τo διπλό στο Περιστέρι!

Το «παζλ» του Καρβάλιαλ για τo διπλό στο Περιστέρι!
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 - 14:33

Ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη όλα τα θέματα, τούτη τη στιγμή. Επικεντρώνεται, μονάχα, στο ματς με τον Ατρόμητο, το οποίο έφτασε και είναι το πιο σημαντικό! Στόχος η νίκη και που το λέμε μόνο είναι… περιττό, αφού θεωρείται… αυτονόητο! Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος της αντιπάλου του. Και θέλει να το δείξει ξανά στο γήπεδο. Να το δείξει συνοδεύοντας το και με ένα αποτέλεσμα, όμως.

Ο κόουτς των Πειραιωτών πάντως, δείχνει στο μεγαλύτερο βαθμό να έχει κατασταλάξει στο πλάνο του. Με βάση τις απουσίες που προέκυψαν, ειδικά και αυτή της τελευταίας στιγμής με τον Μαντί Καμαρά, ο Καρβαλιάλ είναι υποχρεωμένος να κάνει αλλαγές.

Σίγουρα, ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ενώ οι Ρόντινει, Ορτέγκα αναμένεται να είναι στα άκρα της άμυνας. Ο Ρέτσος εξέτισε την ποινή του και θα αποτελέσει δίδυμο με έναν εκ των Ντόη, Μπιανκόν. Στο κέντρο μάλλον ο Αλεξανδρόπουλος θα είναι μαζί με τον Εσε, ενώ υπάρχει και ο Ιμπόρα. Ο Ελ Κααμπί θα είναι ο μοναδικός προωθημένος και πίσω απ’ αυτόν πιθανότατα θα είναι οι Μασούρας, Ποντένσε και Πεπ Μπιέλ.

Διαβάστε επίσης