Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τη Λαμία ξεκινάει το ταξίδι για το 48ο...

Από τη Λαμία ξεκινάει το ταξίδι για το 48ο...
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 - 11:15

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το 2023. Μια χρονιά που βρήκε πολλά εμπόδια μπροστά του, αλλά και πολλούς εχθρούς που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον βλάψουν. Οι Πειραιώτες δεν το έβαλαν ποτέ κάτω και ούτε θα το βάλουν. Τη νέα χρονιά ο Θρύλος θα «φορτσάρει» για να φέρει το 48ο στο Λιμάνι, έχοντας πάντα στο πλευρό του τον τρομερό κόσμο του,.

Οι πρώτες κινήσεις θα γίνουν από τον Ιανουάριο. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν που πρέπει να ενισχυθούν και είναι έτοιμοι να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο και να διαλύσουν όποιον βρουν στο δρόμο τους προς την κορυφή.

Ο Θρύλος ξέρει ότι δεν έχει να κάνει μόνο με άλλες 13 ομάδες στο πρωτάθλημα, αλλά και με ένα σύστημα το οποίο είναι εναντίον του. Αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι έτοιμος και προετοιμασμένος για όλα. Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να σπάσουν κάθε μπλόκο και να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βρεθούν στην κορυφή.

Η νέα χρονιά πλησιάζει και ο Θρύλος ξεκινάει από τη Λαμία το ταξίδι του για το 48ο πρωτάθλημα της ένδοξης ιστορίας του. Το 2024 έρχεται και ευχή όλων είναι να δούμε ξανά τον Ολυμπιακό πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός ήταν είναι και θα είναι για πάντα ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και όσο προσπαθούν κάποιοι να τον ρίξουν, τόσο θα δυναμώνει. Με τον ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη στο «τιμόνι» ο Θρύλος θα συνεχίσει να πανηγυρίζει μεγάλες νίκες και αμέτρητες κούπες, όπως έκανε πάντα.

Θρύλε, γερά!

Διαβάστε επίσης

Το μεγάλο κίνητρο του Ολυμπιακού!

Το μεγάλο κίνητρο του Ολυμπιακού!

Η «εξυγίανση» έχει πεισμώσει ακόμη περισσότερο όλους στις τάξεις των Πειραιωτών να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.