Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτοχρονιάτικη «βόμβα» ο Ολυμπιακός! Έκλεισε τον Ζέλσον Μαρτίνς! (videos)

Πρωτοχρονιάτικη «βόμβα» ο Ολυμπιακός! Έκλεισε τον Ζέλσον Μαρτίνς! (videos)
Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2024 - 12:17

Πρωτοχρονιά με μεταγραφάρα από τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν στη δεύτερη χειμερινή τους μεταγραφή, καθώς έρχεται σήμερα στην Αθήνα, ο σπουδαίος Πορτογάλος εξτρέμ της Μονακό, Ζέλσον Μαρτίνς!

Με προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη, έρχεται στο Λιμάνι σήμερα το απόγευμα ένα από τους καλύτερους εξτρέμ της Πορτογαλίας (21 φορές διεθνής που αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν της εκπληκτικής Σπόρτινγκ Λισαβόνας την τριετία 2015-2018 (140 συμ, 27 γκολ-30 ασίστ) πριν εκτοξεύσει την καριέρα του στο Πριγκιπάτο για λογαριασμό της Μονακό.

Αυτό ήταν το πρωτοχρονιάτικο δώρο του Βαγγέλη Μαρινάκη στους φίλους του Ολυμπιακού, σε μια σούπερ κίνηση που δείχνει την αποφασιστικότητα και τη δίψα επιστροφής στην κορυφή. Το απόγευμα 17:55 θα βρίσκεται στην χώρα μας, ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα πρόκειται για δανεισμό ή κανονική μεταγραφή, ενώ σημειώνεται ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς «έχτισε» το όνομά του με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ατλέτικο, Μονακό και έρχεται να απογειώσει τον Θρύλο!

Δείτε τον εν δράσει:

Διαβάστε επίσης