Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To MEGA για την «εγκληματική» διαιτησία του Mαρέφκα (video)

To MEGA για την «εγκληματική» διαιτησία του Mαρέφκα (video)
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024 - 16:23

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής, με το Σλοβάκο διαιτητή όμως να έχει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση των ερυθρόλευκων.

Μια ακόμη αλλοίωση αποτελέσματος στο πρωτάθλημα με στόχο τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική, με πρωταγωνιστή αυτή την φορά έναν απίθανο Σλοβάκο διαιτητή που «εκτέλεσε» τον Ολυμπιακό με τις αποφάσεις του και οδήγησε στο τελικό 2-1 της ΑΕΚ. Με τον Ολυμπιακό να βλέπει για άλλη μια αγωνιστική το «σύστημα» που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο να τον σταματά με το έτσι θέλω.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ προχώρησε σε μια οργισμένη ανακοίνωση θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους και ειδικά όσους ανέχονται αυτή την κατάσταση.

Τι συνέβη λοιπόν στο Καραϊσκάκη; Με το σκορ στο 2-1 υπέρ της ΑΕΚ ο Σλοβάκος διαιτητής Μαρχέφκα ακύρωσε στο 68΄το γκολ για τον Ολυμπιακό. Υπέδειξε πως ο Μασούρας κατέβασε την μπάλα με το χέρι, κάτι που προφανώς δεν ισχύει.

Λίγα μόλις λεπτά μετά ήρθε η δεύτερη απόφαση μνημείο του Σλοβάκου. Ο Ναβάρο πέρασε τον Κάλενς και ο αμυντικός της ΑΕΚ τον «γκρέμισε». Πέναλτι μαρς, όχι όμως για τον Σλοβάκο και τον συμπατριώτη του στο VAR που επίσης έκλεισε τα μάτια. Δεύτερη κλοπή για τον Ολυμπιακό που του στερήθηκε η δυνατότητα να σκοράρει από τα 11 βήματα.

Μέχρι να αναλάβει δράση ο Μαρχέφκα, στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ πέτυχε δύο γκολ από κόρνερ, αρχικά στο 32′ με κεφαλιά του Γκαρσία, και στο 38′ με τον Τσούμπερ μετά από κεφαλιά του Γκαρσία. Στο 44′ ο Μασούρας εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Φορτούνη και μείωσε σε 1-2.

Για μια ακόμη αγωνιστική ο Ολυμπιακός είδε να χάνονται βαθμοί ελέω συστήματος και πλέον το ζητούμενο είναι αν πραγματικά υπάρχει κανείς αρμόδιος που ενδιαφέρεται για δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο ή απλά θα συνεχίσουν να σφυρίζουν αδιάφορα;

Διαβάστε επίσης