Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτιλίζει την προπαγάνδα ο Καραπαπάς! (photos)

Ξεφτιλίζει την προπαγάνδα ο Καραπαπάς! (photos)
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024 - 21:41

Ο Ολυμπιακός δέχεται πόλεμο από παντού και αυτό είναι ξεκάθαρο. Φυσικά τα γνωστά γιουσουφάκια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτόν τον πόλεμο και τρέχουν ασταμάτητα για να πετάξουν λάσπη στον Θρύλο και τον κόσμο του.

Δυστυχώς για αυτούς, υπάρχει και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του και βάζει στη θέση τους όσους γελοίους παλεύουν για να ρίξουν τον Θρύλο. Κάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να γίνει. Είναι πολύ μικροί μπροστά στο μεγαλείο του Θρύλου. Ας το καταλάβουν καλά.

Με αναρτήσεις... φωτιά ο Κώστας Καραπαπάς ξεφτίλε ξανά την προπαγάνδα, απαντώντας σε όσους μίλησαν για «χωριά», «γκολ του Ολυμπιακού μετά από φάουλ που ήταν υπέρ της ΑΕΚ» και άλλα τέτοια παραμύθια.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε στα social media: «Άκουσα τον Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου και τα γιουσουφάκια στα ραδιόφωνα να λένε για χωριά και άλλα πολλά, γιατί λέει ο Ολυμπιακός σκόραρε μετά από φάουλ που ήταν υπέρ της ΑΕΚ, αλλά το... εκτέλεσε ο Φορτούνης. Μόνο που γιουσουφάκια μου την μπάλα την έπαιξε ο Κάλενς κανονικά και ο Φοορτούνης συνέχισε τη φάση. Αν και βαριέμαι να σας ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ δεν μπορώ και να σας αφήσω μετά τα όργια, αντί να το βουλώνετε να κάνετε και επικοινωνιακά τρικάκια. Δεν με πιστεύετε ε; Γιατί την ώρα που ο Κάλενς κάνει το φάουλ και μπερδεύεται με τον συμπαίκτη του, η Cosmote έδειχνε πλάνο του Αλμέιδα. Άντε πάρτο να μην ξεφτιλίζεστε άλλο».

Οι αναρτήσεις του Καραπαπά:

Διαβάστε επίσης