Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξεβράκωμα» και από Κουτσιαύτη: «Κανονικό το γκολ του Μασούρα, καθαρό πέναλτι του Κάλενς στον Ναβάρο» (video)

«Ξεβράκωμα» και από Κουτσιαύτη: «Κανονικό το γκολ του Μασούρα, καθαρό πέναλτι του Κάλενς στον Ναβάρο» (video)
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2024 - 17:55

Και πως να κρυφτούν; Πως να κρυφτούν τα αίσχη που έγιναν εις βάρος του Ολυμπιακού, το βράδυ της Κυριακής, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ; Μέχρι και αυτοί που κάθε αγωνιστική τα λένε… αλλιώς από ό,τι είναι, εδώ δεν γινόταν να κρυφτούν! Αδιανόητη παραδοχή όλων των τηλεδιαιτητών σχεδόν από τον γνωστό γραφικό με αντιολυμπιακό μένος, Παναγιώτη Βαρούχα, για την… σφαγή!

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην διαιτητής, Αριστομένης Κουτσιαύτης στην εκπομπή του Action 24 που εμφανίζεται να «ξεμπροστιάζει» κι αυτός με τη σειρά του τον Μαρχέφκα για όσα έγιναν στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Ο πρώην διαιτητής, αναφέρθηκε στη διαιτησία του Σλοβάκου, τονίζοντας ότι ούτε στα τοπικά δεν έχει δει κάτι τέτοιο. Τα λάθη ήταν πολλά και συνεχόμενα, ενώ έχει χαρίσει κάρτες σε πολλούς παίκτες και των δύο ομάδων, ενώ δεν σφύριζε ούτε φάουλ.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί στον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων είναι πως υπογράμμισε ότι το γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Μασούρας είναι ξεκάθαρο γκολ, ενώ, τόνισε πως υπάρχει καθαρή ανατροπή πάνω στον Ναβάρο.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης