Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαρροή-σκάνδαλο για τον διαιτητή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Διαρροή-σκάνδαλο για τον διαιτητή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2024 - 20:21

Ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο! Άλλος ένας ορισμός διαιτητή και δη αυτή τη φορά πριν από ένα πολύ μεγάλο ματς (όπως είχε γίνει και πριν από λίγους μήνες)… διέρρευσε, πριν καν γίνει γνωστός επισήμως, από την ΕΠΟ. Δεν έχει προηγούμενο η κατρακύλα της ΚΕΔ, η οποία όχι απλώς έχει χάσει την μπάλα, αλλά πλέον είναι έκθετη σε όλα τα επίπεδα…

Μετά και από το απόλυτο «μαγειρείο» που έκαναν με τους Σλοβάκους κλόουν που έσφαξαν στο γόνατο τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη, η ΚΕΔ, η οποία όλοι γνωρίζουμε ότι είναι υποχείριο της συμμορίας συνεχίζει το… βιολί της και με περίσσεια αλαζονία υπακούει σε ότι θέλουν τα «αφεντικά» της και φέρνουν ότι ξένους διαιτητές μπορούν να τους έχουν του «χεριού» τους.

Πιο συγκεκριμένα, , όπως αποκάλυψε το «dikisports», για το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟ στη Φιλαδέλφεια, βρέθηκε Βορειοευρωπαίος διαιτητής Α' κατηγορίας UEFA, ο οποίος μάλιστα είχε αναλάβει πρόσφατα και άλλο παιχνίδι στη χώρα μας. Μήπως είναι ο «κολλητός» του Μάνταλου ή μήπως κάποιος άλλος.

Επιπρόσθετα, η εν λόγω αποκάλυψη αναφέρει πως ο διαιτητής αυτός υπήρξε επιλογή του Ρομπέρτο Ροσέτι, αρχιδιαιτητή της UEFA και υπευθύνου στην επιτροπή διαιτησίας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης