Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομολογία «εγκλήματος» για τους Σλοβάκους από την ΚΕΔ!

Ομολογία «εγκλήματος» για τους Σλοβάκους από την ΚΕΔ!
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 - 19:46

Κάποιοι ορισμοί έγιναν... φέιγ βολάν πριν ανακοινωθούν αλλά οι αρμόδιοι αμολάνε αετό και δεν ζητούν εξηγήσεις. Όμως, ποιοι να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Μπαλτάκο, τον Μάνταλο και την υπόλοιπη ΚΕΔ, όταν ξέρουν ότι δεν πρόκειται να δοθούν, επειδή το πρόβλημα υπάρχει εδώ και καιρό. Το είδαμε και τον ορισμό που έγινε κατά παραγγελία στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ με τους Σλοβάκους που «υπέγραψαν» άλλη μια αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος του Θρύλου.

Συνεχίζονται και τη νέα σεζόν επί θητείας Μπαλτάκου και Μάνταλου να έρχονται στην Ελλάδα οι χειρότεροι ξένοι ρέφερι; Διαγωνισμό κάνουν; Πως γίνεται οι ξένοι να σφυρίζουν όπως οι Έλληνες της «εξυγίανσης», δηλαδή 100-0 υπέρ των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και 100-0 κατά του Ολυμπιακού;

Μάλιστα, για να καταλάβετε τι θράσος έχουν, η ΚΕΔ θέλησε να προχωρήσει σε διευκρινίσεις για τον ορισμό του Σλοβάκου Μαρέφκα στο πολυσυζητημένο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ότι τάχα μου οι μόνες ομοσπονδίες που απάντησαν θετικά για να στείλουν διαιτητές για το ματς του Ολυμπιακού, αλλά και για το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ ήταν από την Σλοβακία και τη Δανία.

Άντε λοιπόν, να το δεχτούμε αυτό. Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, αν και γνωρίζουμε την απάντηση, γιατί δεν ορίστηκαν οι Σλοβάκοι διαιτητές στο Άρης-ΠΑΟΚ και οι Δανοί στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ.
Για όσους δεν το κατάλαβαν, τα «πιόνια» εκεί στην ΚΕΔ, γνώριζαν ότι ο Σλοβάκος VARίστας είναι ανιψιός του Λούμπος Μίχελ, πρώην στέλεχος του ΠΑΟΚ και βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία να «σφάξουν» τον Ολυμπιακό και να γίνει αυτό που έγινε μετά το ματς.

Λοιπόν, ήξεραν και ήταν όλα προσχεδιασμένα από την αρχή για τους ορισμούς των διαιτητών, με σκοπό να πλήξουν τον Ολυμπιακό.

Όμως, ο Ολυμπιακός δεν μένει με σταυρωμένα χέρια κόντρα σε αυτό το σκηνικό που στήθηκε και όπως είναι γνωστό από το μεσημέρι κατέθεσε μήνυση εις βάρος τους και αυτό είναι μόνο η αρχή, μπροστά σε αυτό που έρχονται.

Διαβάστε επίσης