Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιδού τα αίσχη των ορισμών...

Ιδού τα αίσχη των ορισμών...
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 - 00:15

Ο Βεργέτης (Αρκαδίας) μπήκε στο «ψυγείο» καθώς δεν ορίστηκε σε κάποιο από τα ματς της 18ης αγωνιστικής, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο, επειδή φώναξε ο ΠΑΟΚ για πέναλτι στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο. Είναι μια ακόμη απόδειξη ότι τιμωρούν τους διαιτητές ανάλογα με το ποια ομάδα αδικούν ή ευνοούν. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 και προκρίθηκε, άρα δεν αλλοιώθηκε αποτέλεσμα.

Όμως, δεν συνέβη το ίδιο και στο πρώτο ματς Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0, όπου αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα καθώς ο διαιτητής Ευαγγέλου και ο VAR Περράκης (ΕΠΣ Αθηνών και οι δυο) ορίστηκαν αμέσως ή σχεδόν αμέσως. Μάλιστα, ο Περράκης μπήκε στον αγώνα Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός, ο δε Ευαγγέλου έμεινε μια αγωνιστική εκτός και μετά μπήκε VAR στο παιχνίδι ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης. Σα να μην έφτανε αυτό ο Περράκης ορίστηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι ΑΕΚ-Βόλος. Θυμίζουμε ότι για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Βόλος είχε βγάλει ανακοίνωση κατά των δυο διαιτητών, τονίζοντας ότι θα στείλει εξώδικο και στην ΚΕΔ και θα υποβάλλει μηνύσεις εναντίον τους...

Oι Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ο διαιτητής και ο VAR, αντίστοιχα, που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα της 15ης αγωνιστικής Ατρομήτου-Ολυμπιακού 0-0, όπου δεν έδωσαν τρία πέναλτι υπέρ των «ερυθρόλευκων», έπρεπε να πάνε σπίτια τους, παρόλα αυτά πήραν σερί ορισμό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Ο Παπαδόπουλος μπήκε VAR στον αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ζαμπαλάς ορίστηκε τέταρτος διαιτητής στο παιχνίδι Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός.

Ο Βεργέτης ορίστηκε VAR στο παιχνίδι Ατρόμητος-Κηφισιά, αν και μια αγωνιστική νωρίτερα (15η) δεν είχε θάρρος να αποβάλει τον Μπερνάρ του Παναθηναϊκού στο 49' του αγώνα με τον Βόλο για ριψοκίνδυνο παίξιμο, καθώς πάτησε με τις τάπες του τον αντίπαλο του. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να νίκησε 3-0, όμως η φάση αυτή έγινε στο 0-0. Ο ίδιος διαιτητής τη μια τιμωρείται και την άλλη δεν τιμωρείται!

Την 13η αγωνιστική ο Τζήλος (Λάρισας), στο Παναθηναϊκός-ΟΦΗ σφύριξε πέναλτι υπέρ του Ιωαννίδη αν και ο παίκτης του Παναθηναίκού έστειλε στο νοσοκομείο τον Πασαλίδη με επιθετικό φάουλ. Παρόλα αυτά ο Τζήλος πήρε σερί ορισμό στον αγώνα Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βεργέτης τιμωρήθηκε για λάθος στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου οι Παπαπέτρου (διαιτητής), Γκορτσίλας (VAR) έκαναν μια σφαγιαστική διαιτησία κατά του Ολυμπιακό, όμως δεν τιμωρήθηκαν!

Αυτές είναι κάποιες από τις τελευταίες χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Το ίδιο βιολί έχουμε από την αρχή της σεζόν.

Διαβάστε επίσης