Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Αραμπί: O «δήμιος» των νεοφώτιστων!

Ελ Αραμπί: O «δήμιος» των νεοφώτιστων!
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 12:20

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παίξει επιθετικά σήμερα (17:00) απέναντι στην Κηφισιά, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Θρύλος θέλει τη νίκη, θα παίξει επιθετικά και απέναντι στην Κηφισιά έχει τα… κατάλληλα όπλα: Ναβάρο, Γιόβετιτς και Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ας σταθούμε στον Μαροκινό «μπόμπερ», ο οποίος αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής και θέλει ο ίδιος να συνεχίσει μια παράδοση που έχει χτίσει από την έλευση του στο Λιμάνι.

Ο Ελ Αραμπί έχει καταφέρει να σκοράρει στα τέσσερα προς πέντε παρουσίας του στο μεγάλο Λιμάνι κόντρα στους νεοφώτιστους της εκάστοτε σεζόν. H αρχή έγινε με τον Βόλο, στην πρώτη του σεζόν (2019-20), σκοράροντας ένα εκ των πέντε συνολικών τερμάτων του Θρύλου. Την σεζόν 2020-21, ο Μαροκινός φορ είχε σκοράρει κόντρα στον ΠΑΣ (1-1), ο οποίος ανέβηκε ξανά στην πρώτη κατηγορία ως πρωταθλητής στην SL2. Αν και καθυστέρησε μια σεζόν, να σκοράρει απέναντι στον Ιωνικό, τα κατάφερε την σεζόν 2022-23 στο 3-1. Τέλος, φέτος σκόραρε και στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στον Πανσερραϊκό και του έχει μείνει μόνο η Κηφισιά και αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για τον «μπόμπερ» του Θρύλου.

Όποιος ανεβαίνει στην Super League, τον… παστελώνει, που λέμε…

Διαβάστε επίσης

Πάρε το πάνω σου

Πάρε το πάνω σου

Aποφασισμένος ο Μασούρας να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Θρύλο στον δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή!

Η τελευταία φορά του Θρύλου στην Καισαριανή (video)

Η τελευταία φορά του Θρύλου στην Καισαριανή (video)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 τη νεοφώτιστη Κηφισιά στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής και το gavros.gr σας θυμίζει την τελευταία φορά που o Θρύλος επισκέφθηκε το συγκεκριμένο γήπεδο για ματς πρωταθλήματος...