Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η διαχείριση με ΠΑΣ και οι Όρτα-Τσικίνιο

Η διαχείριση με ΠΑΣ και οι Όρτα-Τσικίνιο
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 13:52

Είναι ο πλέον «ευλογημένος» προπονητής της Σούπερ Λιγκ. Ο μόνος, ο οποίος είδε τη Διοίκηση της ομάδας του, να του κάνει ακόμη καλύτερη, την ήδη εξαιρετική ομάδα, την οποία είχε στα χέρια του με τις μεταγραφές που έκανε μέχρι στιγμής στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο λόγος για τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος προετοιμάζει την ομάδα του στο Ρέντη, το οποίο είναι «γεμάτο».

Πλέον στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός έχει και αρκετούς ποδοσφαιριστές από τους καινούργιους. Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα έχει τρεις νέους παίκτες και όπως φαίνεται θα έχει και άλλους στη συνέχεια. Ο λόγος για τους Τσικίνιο, Όρτα και Άμπι, με τον Κάρμο να έρχεται από πίσω και να ετοιμάζεται για Λεωφόρο.

Μάλιστα ο Κάρλος Καρβαλιάλ φαίνεται πως ιδιαίτερα τους Τσικίνιο και Όρτα τους υπολογίζει κανονικά για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες προπονήσεις, ο Όρτα πάει ακόμη και για βασικός. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση ο 27χρονος μέσος και αυτό έχει φανεί από τις πρώτες του ημέρες στο Ρέντη. Το ίδιο ισχύει και για τον Τσικίνιο, αλλά αυτή τη στιγμή, προβάδισμα για βασικός έχει ο Όρτα.

Σίγουρα χρειάζονται συγκεκριμένη διαχείριση, παρότι είναι έτοιμοι και ενεργοί, πρέπει να μην… καούν με το καλημέρα.

Διαβάστε επίσης