Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάνταλος και Μπαλτάκος υλοποιούν το όνειρο των «εξυγιαντών»!

Μάνταλος και Μπαλτάκος υλοποιούν το όνειρο των «εξυγιαντών»!
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 12:11

Τι έγινε ρε παιδιά; Τι αναποδογύρισμα ήταν αυτό; Για να το πούμε… κομψά, ε; Πως τα γυρνάει έτσι ο Άρης; Πως γίνεται από εκεί που σήκωνε τον τόπο ανάποδα για ορισμούς Ελλήνων διαιτητών στα μεγάλα παιχνίδια, να… χαλαρώνει τώρα, ως προς τους Έλληνες ρέφερι και να απαιτεί από την ΕΠΟ/ΚΕΔ να ορίζει μόνο τέτοιους στα παιχνίδια του και εκείνη να του κάνει το χατίρι.

Πως αλλάζουν οι καιροί βρε Καρυπίδη. Μέχρι την ημέρα πού αποφάσισες να «συγκολληθείς» με την «εξυγίανση» και τους ηγέτες της, δεν ήθελες ούτε να τους ακούει και τώρα το γύρισες το… μπιφτέκι. Παροιμιώδεις και αξέχαστες οι γελοιοποιήσεις πού είχε υποστεί σε διάφορα γήπεδα από τους ηγέτες της κατάστασης της οποίας πλέον αποτελεί πιστό και ξεχωριστό μέλος.

Δεν είναι λοιπόν άξιον απορίας το ότι η δήλωση του Καρυπίδη, περί Ελλήνων διαιτητών, συμπίπτει απολύτως με τα θέλω των «εξυγιαντών», τα οποία, πλέον έχουν πάρει μορφή από την παρεούλα της ΕΠΟ, πού όπως πάντα, είναι έτοιμη να ικανοποιήσει και τις πιο μικρές επιθυμίες τους, όπως ικανοποιήθηκε το αίτημα του Άρη για Έλληνες διαιτητές στα παιχνίδια του.

Ωστόσο, αυτό είναι ένα μικρό βήμα, μπροστά σε αυτό που έρχεται, καθώς η ΣΥΜΜΟΡΙΑ θα απαιτήσει να σφυρίζουν ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ τους αγώνες πλέϊ οφ, από τους οποίους θα αναδειχθούν ο πρωταθλητής και οι δύο από τις τρείς ομάδες πού θα παίξουν στην Ευρώπη, με στόχο να κάνουν τα πάνδεινα για να βγάλουν εκτός Ευρώπης τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης