Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το MEGA για τα 43 χρόνια από τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού (video)

Το MEGA για τα 43 χρόνια από τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού (video)
Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024 - 22:59

43 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. 43 χρόνια από την ημέρα που η «Θύρα 7» του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν άνοιξε, μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ, παρασέρνοντας στον θάνατο 21 ψυχές.

43 χρόνια μετά, κανείς δεν ξεχνά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της «Θύρας 7»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, σύσσωμος Ολυμπιακός, προεξάρχοντος του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε το παρών στο μνημείο των θυμάτων έξω από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τιμώντας την μνήμη αυτών που «έφυγαν».

«Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Για πάντα στις καρδιές μας!».

Το παρών έδωσαν και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου αλλά και χιλιάδες απλοί οπαδοί των Πειραιωτών. Βροντοφώναξαν. Δεν ξέχασαν εκείνους που δεν είναι πια εδώ.

Ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Καρβαλιάλ

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο τεχνικό, Κάρλος Καρβαλιάλ και το επιτελείο του.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει για το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Ο προπονητής της θαυματουργής ομάδας Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα αναλάβει να οδηγήσει τους Πειραιώτες στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ωστόσο τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο Ρέντη ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης