Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα για το «διπλό» στην Τούμπα!

Όλα για το «διπλό» στην Τούμπα!
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 - 10:00

Το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος ανήκει στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός κέρδισε, πανηγύρισε, όμως δεν μπορεί να σταθεί παραπάνω σε αυτό. Μπροστά του έχει να δώσει και άλλες «μάχες». Λίγα 24ωρα μετά τη σημαντική νίκη επί των Ούγγρων στα playoffs του Conference League, ο Θρύλος πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στο μυαλό των ποδοσφαιριστών υπάρχει μόνο η νίκη και τίποτα λιγότερο. Άπαντες στην ομάδα θέλουν να τα δώσουν όλα για να πάρουν το «διπλό» και να δείξουν ότι θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος αυτό που αξίζουν. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι μπορούν να βγάλουν τσαμπουκά και πάθος, αλλά και ότι μπορούν να βγουν νικητές. Εφόσον οι Πειραιώτες πάρουν τους τρεις βαθμούς, θα βάλουν «φωτιά» στο πρωτάθλημα, όμως θα «δηλώσουν» ότι είναι εδώ και δεν θα παρατήσουν τίποτα!

Στην ιστορία του ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει τεράστιες νίκες. Έχει «γονατίσει» πολύ μεγαλύτερους αντιπάλους και έχει σηκώσει αμέτρητες κούπες, που άλλοι δεν μπορούν ούτε να ονειρευτούν. Ο Θρύλος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Ήρθε η στιγμή, να πάει στην Τούμπα και να κυριαρχήσει.

Μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Ολυμπιακός θα πάει να πάρει τη δική του άτυπη ρεβάνς και να κάνει τους αντιπάλους του να... αγχωθούν. Ο Θρύλος το θέλει και το πιστεύει. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, όμως οι Πειραιώτες μπορούν.

Διαβάστε επίσης