Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να τη φέρει στον ρυθμό του

Να τη φέρει στον ρυθμό του
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 10:45

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Είναι σχεδόν δεδομένο, ότι η Φερεντσβάρος θα μπει στο γήπεδο πιο υποψιασμένη και πιο επιθετικά με την βοήθεια του κόσμου της. Έχει μεγάλη ποιότητα, έχει την έδρα μαζί της, έχει το μομέντουμ και θεωρητικά πάντα, θα προσπαθήσει, από νωρίς, να κυριαρχήσει στο ματς. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δεχθεί, από νωρίς πίεση, όμως για τον ίδιο, το βασικό «στοίχημα», είναι ένα: Το να ελέγξει και να κοντρολάρει τον ρυθμό.

Μία συμπαγής προσέγγιση και μία προσπάθεια να κλείσουν οι χώροι, προς την εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, φαντάζουν ετούτη τη στιγμή, ως προτεραιότητα, για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές του, μαζί με μία προσπάθεια ανάκτησης, όσο το δυνατόν περισσότερο, της κατοχής της μπάλας.

Ο Ολυμπιακός όπως έκανε στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη και πήρε το προβάδισμα πρόκρισης έτσι και απόψε ο Θρύλος θα πρέπει να είναι… θανατηφόρος, με τις ευκαιρίες που θα του δοθούν για να φύγει με την πρόκριση από την Βουδαπέστη. Εάν όντως, ο Μεντιλίμπαρ επιλέξει τον δρόμο της αντεπίθεσης και προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα την Φερεντσβάρος τότε θα πρέπει οι παίκτες να έχουν απόλυτη συγκέντρωση, στις τελικές τους επιλογές: Τόσο στην τελική πάσα, όσο και στην τελική εκτέλεση.

Το βασικότερο όλων, είναι ο Ολυμπιακός να μην επιτρέψει στην Φερεντσβάρος να αποκτήσει ρυθμό και να κάνει δυσκολέψει το έργο του για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης

Ξέρεις από… τελικούς!

Ξέρεις από… τελικούς!

Μετρ των προκρίσεων ο Xoσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έχει άλλο ένα, άτυπο πλεονέκτημα, για την πρόκριση!