Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Στοιχεία, αριθμοί, παράδοση, όλα με τον Θρύλο

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Στοιχεία, αριθμοί, παράδοση, όλα με τον Θρύλο
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 - 11:52

Η στατιστική ανάλυση και η παράδοση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης αναδεικνύει νικητή, στη θεωρία. Στο χέρι του Θρύλου να είναι και στην πράξη.

Αναλυτικά η Super League αναφέρει:

Για 18η φορά θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός, ο οποίος διατηρεί το αήττητο στην έδρα του με την ομάδα της Αρκαδίας, αφού έχει 15 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν στα έξι τελευταία εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στις 16 Σεπτεμβρίου 2017. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά που έσπασε το απόλυτο του Ολυμπιακού στην έδρα του, με την πρώτη να έχει συνδυαστεί με το παρθενικό παιχνίδι των δύο ομάδων στο Στάδιο Καραϊσκάκη την 1η Μαρτίου 2008.

Στη συνέχεια υπήρξαν εννέα εντός έδρας παιχνίδια του με ισάριθμες νίκες για τους Ερυθρόλευκους, ένα σερί που έσπασε με την δεύτερη ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης στο στάδιο Καραϊσκάκης, στις 28 Ιανουαρίου 2018, η οποία ήταν πάλι με 1-1.

Ο Ολυμπιακός είναι υπεύθυνος για την ευρύτερη ήττα του Αστέρα Τρίπολης στη Super League. Το 7-2 στις 25 Μαρτίου 2012, όταν ο Κέβιν Μιραλάς βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές και τα άλλα τέρματα ήρθαν από τους Τζιμπούρ, Ορμπάιθ και Φουστέρ.

Ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει με διάφορα σκορ, αλλά τα πιο συχνά με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης είναι το 3-0 και το 1-0 που έχουν επαναληφθεί από τρεις φορές.

Ο Κώστας Φορτούνης έχει σημειώσει 11 συνολικά γκολ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, τα 9 σε αγώνες πρωταθλήματος και τα άλλα δύο σε αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος.

17 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

15 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

- ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ: 45-9

Διαβάστε επίσης