Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλλαγές; Ναι. Με… μέτρο; Επίσης ναι.

Αλλαγές; Ναι. Με… μέτρο; Επίσης ναι.
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 - 10:23

Νέα πρόσωπα θα δούμε ΣΙΓΟΥΡΑ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, σήμερα το απόγευμα, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό είναι δεδομένο. Κανείς, ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένει… 11 στα 11, σε αλλαγές, σε ό,τι αφορά την ομάδα που θα αντιμετωπίσει τους Αρκάδες. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει την πολυτέλεια, με βάση την αποστολή που έχει επιλέξει, να κάνει πολλές αλλαγές.

Ροτέισον θα γίνει και ίσως είναι αρκετά εκτεταμένο από τον Βάσκο τεχνικό, αφού οι ίδιοι παίκτες τράβηξαν το κουπί με τρία ματς σε επτά ημέρες και πρέπει να πάρουν ανάσες αφού ακολουθεί και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Εκτός έμειναν οι Ορτέγκα, Ρέτσος, Ντόη, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί και Ζέλσον Μαρτίνς, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Μία πιθανή εντεκάδα φαντάζει να είναι: Πασχαλάκης - Κίνι (ή Ρίτσαρντς), Μπιανκόν, Κάρμο και Ροντινέι (ή Κίνι) - Έσε και Αλεξανδρόπουλος (ή ένας εκ των Τσικίνιο / Όρτα) - Μασούρας, Φορτούνης και Καμπράλ (ή Ποντένσε) - Ναβάρο. Θέση για την αρχική 11άδα διεκδικούν και άλλοι παίκτες όπως ο Γιόβετιτς για την επίθεση.

Διαβάστε επίσης