Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς τον κόσμο του στο Aγρίνιο ο Θρύλος

Χωρίς τον κόσμο του στο Aγρίνιο ο Θρύλος
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 - 12:18

O Oλυμπιακός θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League την προσεχή Τετάρτη (28/2, 17:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους, αφού η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού, για αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 (ώρα έναρξης 17.00) και είναι στη διάθεση των φιλάθλων η online αγορά εισιτηρίων από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ (https://tickets.panetolikos.gr/). Πρόσβαση έχουν μόνο όσοι αγόρασαν δύο ή περισσότερα εισιτήρια τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους (2022-2023 και 2023-2024), όπως αυτό πιστοποιείται από το σύστημα.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 25 ευρώ για τη μεγάλη κερκίδα (Θύρες 1 και 2), 15 ευρώ για τη Θύρα 7 και 12 ευρώ για τη Θύρα 6.

Δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, όπως συνέβη σε όλους τους προηγούμενους αγώνες
Αγορά εισιτηρίων ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά
Δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια
Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με την ταυτοποίηση του κατόχου (επίδειξη του εισιτηρίου και της ταυτότητας)
Τα παιδιά έως 15 ετών πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται κατά την είσοδό τους και την παραμονή τους στο γήπεδο
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να αγοράσουν απλό εισιτήριο για μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγο, παιδιά) στην ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ των 10 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα και 5 ευρώ στο πέταλο ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, τα οποία θα λειτουργήσουν την Τρίτη (9.00 έως 14.00) και την Τετάρτη (11.00 έως 15.00). Για την είσοδο παιδιών που γεννήθηκαν από το 2016 και μετά, απαιτείται η έκδοση ονομαστικού εισιτηρίου (προσφέρεται δωρεάν) επίσης από τα γραφεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Κανείς δεν εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο και έλεγχο της ταυτότητάς του
Οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε και να επισημάνουμε σε όλους τις αλλαγές που προβλέπει ο νόμος (5085/2024) που ψηφίστηκε πρόσφατα και την αυστηροποίηση των διαδικασιών ελέγχου και επιβολής ποινών.

– Τα εισιτήρια θα είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία ταυτοποίησης για την έκδοσή τους, αλλά και για την είσοδο στις κερκίδες. Κανείς δεν θα έχει πρόσβαση στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και ταυτοποίηση.
– Στα γήπεδα λειτουργούν σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα εποπτείας και ελέγχου, που καταγράφουν κάθε πράξη.
– Είναι ιδιαίτερα αυστηρές οι ποινές (φυλάκισης, προστίμου και απαγόρευσης εισόδου στους παραβάτες) και θα οδηγούν σε κλείσιμο των γηπέδων, οι πράξεις βίας, το άναμμα πυρσών, τα υβριστικά ή ρατσιστικά συνθήματα, οι ρίψεις αντικειμένων, η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο και κάθε άλλη έκνομη ενέργεια».

Διαβάστε επίσης