Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά έκανε στο ντεμπούτο του ο Βέζο!

Αυτά έκανε στο ντεμπούτο του ο Βέζο!
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 - 13:24

Την πρώτη του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Ρούμπεν Βέζο. Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης», για την 24η αγωνιστική της Super League, ο Πορτογάλος στόπερ ντεμπούταρε με τη φανέλα του Θρύλου και κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, καταχειροκροτήθηκε από όλους στον πάγκο.

Ο έμπειρος στόπερ μπήκε στο β΄ημίχρονο, συστήθηκε στον κόσμο του Θρύλου, έπαιξε δίπλα στον Κάρμο και μας έδειξε γιατί τον πήρε ο Ολυμπιακός. Έμπειρος, καλός και δυναμικός στόπερ, πρώτος στην μπάλα, με κεφαλιές και σε επιθετικά στημένα παρότι όχι ψηλός. Μην ξεχνάμε ότι αυτός ο Πορτογάλος ανήκει στο σύλλογο, σε αντίθεση με τον Κάρμο.

Μάλιστα και για τους λάτρεις των στατιστικών, ο Ρούμπεν Βέζο, αυτά έκανε στο ντεμπούτο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Είχε 36/45 επιτυχημένες ενέργειες, 1/1 σουτ στο στόχο, 0.13 xG, 29/32 πάσες, 1/1 σέντρες, 6/10 μονομαχίες, 2/5 εναέριες, 2 κοψίματα προς την αντίπαλη περιοχή, 2/5 φορές έχασε τη μπάλα στο μισό της ομάδας του και 1/8 κέρδισε την κατοχή στο αντίπαλο μισό, έκανε ένα φάουλ και δύο φορές χρειάστηκε να κόψει καθοριστικά τη μπάλα.

Διαβάστε επίσης