Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρυλική αντίδραση και ανατροπή που «δείχνει» το 48ο!

Θρυλική αντίδραση και ανατροπή που «δείχνει» το 48ο!
Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 - 09:52

Δεν φτάνουν 11 για να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Δεν αρκούν. Αλλά δεν φτάνουν και… 16 πολλές φορές, όπως φαίνεται. Άλλες την κάνουν τη δουλειά, ελάχιστες. Του κόβουν τον δρόμο. Αλλά συνήθως, δεν φτάνουν ούτε 16… Ο Ολυμπιακός πέρασε το απόγευμα της Τετάρτης πάνω από τον Παναιτωλικό, αλλά και πάνω από τον Πολυχρόνη και Γκάμαρη στο VAR και τους λοιπούς… Έδειξε ότι έχει την ποιότητα να παράξει ωραίο ποδόσφαιρο και να νικήσει αντιπάλους και διαιτητές.

Είναι και ο μόνος, ο οποίος στην Ελλάδα παίζει με αυτή τη συνθήκη. Να αντιμετωπίζει 16 αντιπάλους κάθε φορά… Αλλά δείχνει ότι… το έχει. Είπαμε. Λάθος πρωτάρη το να ξεγράφεις τον Θρύλο. Ο οποίος μπορεί να νικήσει και 11, αλλά και 16 αντιπάλους, αν χρειαστεί. Το απέδειξε και στο Αγρίνιο, περνώντας πάνω από τον Παναιτωλικό και την αισχρή, για άλλη μια φορά εις βάρος του διαιτησία. Θυμίζουμε το 1-0 των Αγρινιωτών ήταν από θέση οφσάιντ, δόθηκαν γελοίες κάρτες και φορτώθηκαν σε παίκτες του Θρύλου, ενώ, υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι στον Καμπράλ.

Σας το έχουμε πει χίλιες φορές. Έχουν βγει ολομέτωπα εναντίον του Ολυμπιακού. Δεν σταματούν αν δεν βεβαιωθούν ότι δεν θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα. Αλλά κάνουν λάθος. Λάθος πρωτάρη. Δεν υπολογίζουν στους παικταράδες του Θρύλου Δεν υπολογίζουν στην τεράστια ποιότητα του Θρύλου, ποντάροντας στο γεγονός ότι τώρα γίνεται ομάδα. Δεν πειράζει, μικροί είναι όλοι τους μπροστά στον Ολυμπιακό. Θα μάθουν.

Διαβάστε επίσης