Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε τα προσχήματα: Ανατροπή με... σφραγίδα Γιαννάκη (video)

Ούτε τα προσχήματα: Ανατροπή με... σφραγίδα Γιαννάκη (video)
Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 - 10:32

Εκτέθηκαν. Ανεπανόρθωτα. Για ακόμη μία φορά. Θεωρούν, προφανώς, ότι ο κόσμος τρώει… σανό. Απ’ αυτό που ταΐζουν δίχως να ενδιαφέρονται αν τους παίρνει και κανένας στα σοβαρά… Η ΑΕΚ, μετά τις χθεσινές γελοιότητες στην OPAP Arena στο ματς ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα, συνέχισε και σήμερα να βιάζει τη νοημοσύνη των φιλάθλων της χώρας, προσπαθώντας να πείσει ότι απλώς… έχει αποτινάξει από πάνω της τον ρόλο του… «θύματος», ότι τάχαμα μου χάλασε το VAR και άλλες ωραίες ιστορίες.

Ωστόσο, η βρωμιά τους δεν μπόρεσε να κρυφτεί και υπάρχει ντοκουμέντο που το αποδεικνύει. Η εικόνα με τον «δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ» Γιάννη Παπαδόπουλο να… «καθοδηγεί» τον 4ο διαιτητή Βάτσιο (Δ.Αττικής) λίγα λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημίχρονονο στη φυσούνα, μιλάει από μόνη της… Τι του είπε άραγε, αυτός που «δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ» με το σκορ να είναι 1-2 υπέρ του ΠΑΣ. Η απάντηση δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τα όσα κραυγαλέα συνέβησαν και το τελικό σκορ έγινε τελικά 4-2.

Πιο συγκεκριμένα, η… ομαδάρα του Αλμέιδα χρειάστηκε την βοήθεια των αγαπημένων της διαιτητών για να ολοκληρώσει την «μυθική» ανατροπή για το 4-2. Το γκολ μπήκε στο 78’ και ο Μαλούτας (Ημαθίας) καθυστέρησε να το μετρήσει. Όμως, τελικά το μέτρησε αν και το χέρι του Πόνσε ήταν οφθαλμοφανές. Και ποιά δικαιολογία βρήκαν για να καλύψουν το σκάνδαλο; Ο ρέφερι φέρεται να είπε στους πάγκους ότι το VAR δεν δούλευε το διάστημα 78’-82’ και δεν μπορούσε να εξετάσει τη φάση. Όπως καταλαβαίνετε έπιασε τόπο η κουβεντούλα του Γιαννάκη με τον Βάτσιο στο ημίχρονο και είδαμε ότι είδαμε.

Δείτε εδώ το επίμαχο τετ-α-τετ:

Διαβάστε επίσης

Eλ Κααμπί: The top gun! (videos)

Eλ Κααμπί: The top gun! (videos)

«On fire» ο Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να σπάσει όλα τα ρεκόρ!