Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βασίζεται μόνο στον εαυτό του ο Θρύλος!

Βασίζεται μόνο στον εαυτό του ο Θρύλος!
Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 - 18:36

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον στο -4 από την κορυφή και καλείται να δώσει ακόμα ένα ματς στην κανονική περίοδο της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν στο Ναό τον Βόλο (3/3, 19:30), για να πάρουν ακόμα τρεις βαθμούς και να μπουν δυναμικά στη «μάχη» των playoffs.

Ο Θρύλος βασίζεται μόνο στον εαυτό του και δεν περιμένει από κανέναν αντίπαλό του να χάσει έδαφος. Οι Πειραιώτες θα πάνε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, έτσι ώστε να προσπεράσουν στη βαθμολογία και να βρεθούν στην κορυφή, για να φέρουν το 48ο πρωτάθλημα στο Λιμάνι. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει περάσει αυτή τη νοοτροπία στους ποδοσφαιριστές του και ο Ολυμπιακός δεν θα φοβηθεί κανέναν αντίπαλο.

Οι Πειραιώτες θα πάνε κόντρα σε όλους και σε όλα. Το έχουν κάνει και θα το ξανακάνουν. Μάγκικα και Πειραιώτικα, ο Θρύλος θα διεκδικήσει αυτό που αξίζει. Άλλωστε στο ρόστερ υπάρχουν ικανοί και έμπειροι παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν πόσο βαριά είναι η φανέλα που φοράνε και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να βγουν νικητές και να πανηγυρίσουν μαζί με τον τρομερό κόσμο τους που δεν σταμάτησε ποτέ να τους στηρίζει.

Διαβάστε επίσης

Δικαίωση Ολυμπιακού από το CAS

Δικαίωση Ολυμπιακού από το CAS

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να αισθάνονται περήφανοι καθώς εκτός από το όφελος της επιστροφής του ενός βαθμού ανέδειξαν και το σαθρό σύστημα απονομής αθλητικής δικαιοσύνης.