Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O «killer» Ελ Κααμπί θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε!

O «killer» Ελ Κααμπί θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε!
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 - 11:39

Ο Θρύλος υποδέχεται τον Βόλο (3/3,19:30) στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League και είναι έτοιμος για να πάρει τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να μπει δυναμικά στα playoffs, αλλά και να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία, ενόψει της «μάχης» με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Conference League.

Ένα από τα βαριά «όπλα» που διαθέτει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είναι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί! Ο Μαροκινός φορ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και με τα γκολ του οδηγεί τον Ολυμπιακό σε νίκες, εντός και εκτός συνόρων! Ο 30χρονος έχει πετύχει 8 γκολ στα τελευταία έξι ματς των Πειραιωτών και φυσικά θέλει να συνεχίσει να... πυροβολεί.

Φυσικά, μένει να φανεί εάν ο Βάσκος προπονητής θα δώσει «ανάσες» στον Ελ Κααμπί ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι στο Καραϊσκάκη, καθώς στη διάθεσή του βρίσκονται επίσης οι Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς και Ναβάρο. Πάντως, ο Μαροκινός είναι «καυτός» αυτό το διάστημα και έχει κομβικό ρόλο στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Ο Ελ Κααμπί είχε σκοράρει μία φορά απέναντι στον Βόλο, στο ματς του πρώτου γύρου της Stoiximan Super League, ενώ στο 90' βρήκε ξανά δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για offside...

Διαβάστε επίσης